Σε αναμονή μαγνητικής για Μιλάνο

Εκτός του σημερινού προγράμματος προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα έμεινε ο Μάουρο Μιλάνο, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, απόρροια μιας κάκωσης, που …

Ηρακλής

Εκτός του σημερινού προγράμματος προπόνησης στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα έμεινε ο Μάουρο Μιλάνο, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, απόρροια μιας κάκωσης, που υπέστη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και αύριο αναμένεται να υπάρξει η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου του Ηρακλή για την περίπτωσή του.

Κατά τα άλλα, ο Ηλιάδης ανέβασε ένταση προπόνησης στο ατομικό πρόγραμμά του, πέρασε από δοκιμασία ετοιμότητας και αποδείχθηκε ότι είναι έτοιμος, ώστε από αύριο να περάσει σε κανονικούς ρυθμούς με την ομάδα.

Παράλληλα, ο Μπόσνιακ εξασφάλισε άδεια για την Κροατία από σήμερα μέχρι την Κυριακή, για προσωπικό ζήτημά του, ενώ η κατάσταση του τραυματισμού του βελτιώνεται και ίσως με την επιστροφή του αρχίσει ελαφρύ ατομικό πρόγραμμα.

Οι “κυανόλευκοι”, θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι της Τούμπας, αύριο, Παρασκευή 02/10, με προπόνηση, στις 16:00, στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Γεράκης: “Τα λόγια είναι περιττά – Πράξεις, για να πάμε τον Ηρακλή εκεί που του αρμόζει!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top