Καστλ: Χαρούμενος που ήρθα

Ο Τερέλ Καστλ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπά. Ο έμπειρος γκαρντ μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκαν οι …

Ηρακλής

Ο Τερέλ Καστλ επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, που τόσο αγαπά. Ο έμπειρος γκαρντ μετά από ένα κουραστικό ταξίδι, έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκαν οι Απόστολος Τσιπίδης, Μάκης Σαρλής και Βαγγέλης Νέκος.

Στις πρώτες του δηλώσεις, υποστήριξε: «Είμαι ευχαριστημένος που ήρθα. Ξέρω την ομάδα, τον κόσμο, αφού έχω αγωνιστεί αντίπαλος με τον Ηρακλή. Ο κόσμος στη Θεσσαλονίκη αγαπάει το μπάσκετ, μου αρέσει να παίζω μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχουμε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί. Γνωρίζω την ιστορία της ομάδας, ξέρω που έρχομαι και είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα του Ηρακλή. Οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ καλοί. Μαζί με την υποστήριξη του κόσμου θέλουμε να την επαναφέρουμε στην Α1 και παράλληλα να διασκεδάσουμε τις στιγμές».

Ο Καστλ, θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις κι έπειτα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους. Αν το επιτρέψει η κατάστασή του, θα προπονηθεί για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Θέλει “τριπλέτα” Αμερικανών γκαρντ – Πάει για Σκορδίλη ή Γόντικα!

Μπάσκετ

Back to Top