«Δεν θα γίνουμε σάκος του μποξ στην Τούμπα»

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα, θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή, για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος …

Ηρακλής

«Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα, θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή, για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ». Ο Όλεγκ Προτάσοφ μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Χαρακτήρισε δύσκολο το παιχνίδι και υποστήριξε ότι ο Ηρακλής δεν είναι το φαβορί.


«Είναι ένα ντέρμπι για τη Θεσσαλονίκη. Ξέρουμε πολύ καλά τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι τώρα γίνεται μια… φασαρία γύρω από την ομάδα, επειδή δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι έχουν προβλήματα. Εμείς θα κοιτάξουμε τον εαυτό μας, να εμφανίσουμε ένα καλό πρόσωπο και πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο, αλλά έχει ενδιαφέρον αυτό το παιχνίδι. Οφείλουμε να φτιαχτούμε ψυχολογικά, να έχουμε πάθος, να καταλάβουμε ότι μας περιμένει δύσκολο έργο. Στην Καβάλα νομίζαμε ότι θα πάρουμε εύκολα ή δύσκολα αποτέλεσμα. Με τον ΠΑΟΚ δύσκολα να γίνει κάτι τέτοιο. Κακά τα ψέματα δεν πάμε σαν φαβορί σε αυτό το ματς».


Για την ατμόσφαιρα που περιμένει να συναντήσει στην Τούμπα, ανέφερε: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα φτιάξει την ατμόσφαιρα. Θέλει να κερδίσει τον Ηρακλή για να ξεπεράσει τα προβλήματά του. Δε θα πάμε εκεί σαν σάκος του μποξ. Το έργο μας θα είναι πολύ δύσκολο, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, που θα παίξει με πάθος και με κόσμο. Θα μας πιέσουν. Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπους να σταθούμε στο γήπεδο με σωστές κινήσεις. Το άγχος θα το έχουν περισσότεροι οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχουμε ακόμα ώρες και μέρες για να υπολογίσουμε πώς θα κατέβουμε και ποιο πλάνο θα ακολουθήσουμε. Στο τέλος θα φτιάξουμε τα σχέδιά μας. Θα δούμε ποιους θα χρειαστούμε και τι εντολές θα δώσουμε στα παιδιά. Πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε λογικοί, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα παίξουμε κλειστά. Σε τέτοια ματς δεν έχεις να χάσεις, αλλά μόνο να κερδίσεις».


Ο Ουκρανός τεχνικός σχολίασε την απουσία των φίλων του Ηρακλή και έσπευσε να τους ευχαριστήσει για την εντυπωσιακή τους παρουσία στην Καβάλα. «Για μένα όλες οι ομάδες πρέπει να έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους σε όλα τα ματς. Λείπει κάτι από το ποδόσφαιρο, άμα λείπουν οι φίλαθλοι. Εμένα δε μου αρέσει αυτό. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, γιατί πραγματικά ήταν πολύ ευχάριστη εικόνα, όταν είδαμε πόσος κόσμος μαζεύτηκε. Μετά ήταν στεναχωρημένοι, αφού η εικόνα μας δεν ήταν ανάλογη της παρουσίας του».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top