Τραυματίας ο Νικολάε Ντίκα

Μέρα αποκατάστασης η σημερινή για τους “κυανολεύκους” μετά τον αγώνα της Καβάλας, με πρωινή προπόνηση στην Μίκρα. Οσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι …

Ηρακλής

Μέρα αποκατάστασης η σημερινή για τους “κυανολεύκους” μετά τον αγώνα της Καβάλας, με πρωινή προπόνηση στην Μίκρα. Οσοι αγωνίστηκαν, ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πλήρεις ρυθμούς. O Ντίκα υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Η πορεία του τραυματισμού του θα κριθεί εντός της εβδομάδας, καθώς διατηρεί ελπίδες έγκαιρης αποκατάστασης, πριν την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας.

Ο Κατσαμπής ταλαιπωρείται από κτύπημα στον τετρακέφαλο, υπεβλήθη σε φυσιοθεραπεία και δεν εκφράζεται ανησυχία ως προς την προοπτική της συμμετοχής του στον επόμενο αγώνα. Ο Ηλιάδης εντείνει το ατομικό πρόγραμμά του, ενώ ο Μπόσνιακ συνέχισε με θεραπεία.

Ο Ηρακλής έχει ρεπό αύριο, Τρίτη 29/09, ενώ επανέρχεται στις προπονήσεις την Τετάρτη 30/09, στις 16:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top