Ολεγκ Προτάσοφ: “Δεν ήμασταν καλοί”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση του Ηρακλή στη Καβάλα. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη», είπε, μεταξύ …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ παραδέχτηκε την κακή εμφάνιση του Ηρακλή στη Καβάλα. Στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα στο «Ανθή Καραγιάννη», είπε, μεταξύ άλλων, ότι… «παίξαμε με μια καλή ομάδα η οποία μας πίεζε ψηλά και μας δημιούργησε φάσεις με τους ταχύτατους παίκτες της. Εμείς δεν αντεπεξήλθαμε σε αυτό το παιχνίδι. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε την μπάλα αλλά αυτό όμως δεν μας βγήκε και δεν αξίζαμε να κερδίσουμε αν και είχαμε όμως ευκαιρίες και μπορούσαμε να φύγουμε με την ισοπαλία. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν σταθήκαμε καλά, είναι κρίμα όμως που δεχθήκαμε το γκολ από μια στημένη φάση. Επίσης στο δεύτερο ημίχρονο έδωσα ευκαιρίες στους Ντάλα Μπόνα και Μιλάνο με τον πρώτο να χρησιμοποιήθηκε για να κρατήσει την μπάλα. Συγχαρητήρια στην Καβάλα που ήταν καλύτερη αλλά για το μαρκάρισμα του Παβίσεβιτς δεν κατάλαβα γιατί δεν του έδωσε δεύτερη κίτρινη κάρτα».

 

Ο Γιάννης Παπακώστας, ο προπονητής της Καβάλας, είπε μεταξύ άλλων, ότι… «αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα που ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Μας αδικεί το σκορ γιατί είχαμε καλή ανάπτυξη. Πιέσαμε σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου και φαίνεται από τα πολλά κλεψίματα που είχαμε». Για το που κρίθηκε το παιχνίδι είπε: «Στο πάθος και στο ότι είχαμε ηρεμία όταν είχαμε την μπάλα».

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top