Με Μιλάνο στην αποστολή για Καβάλα

Με τον Μάουρο Μιλάνο μετά από καιρό στην αποστολή (έστω και στους πρώτους “19”) ο Ηρακλής εκστρατεύει για την Καβάλα. Ελαφριάς έντασης η τελευταία προπόνηση, …

Ηρακλής

Με τον Μάουρο Μιλάνο μετά από καιρό στην αποστολή (έστω και στους πρώτους “19”) ο Ηρακλής εκστρατεύει για την Καβάλα. Ελαφριάς έντασης η τελευταία προπόνηση, παραμονή του αγώνα με την Καβάλα, αύριο, Κυριακή 27/09, στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Για μια ακόμη μέρα Μπόσνιακ και Ηλιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Ηλιάδης συνέχισε και με την ατομική προπόνησή του. Οι δύο προηγούμενοι και ο μακροχρόνιος τραυματίας Πιλότο ήταν οι εκτός πλάνων ποδοσφαιριστές για την ‘κυανόλευκη’ τεχνική ηγεσία. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Όλεγκ Προτάσοφ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι εξής (19) παίκτες, από τους οποίους ένας θα αποκλειστεί λίγο πριν το παιχνίδι:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Μάρτος, Λέκι, Φούφουλας, Παπαστεριανός, Κονέ, Βουτσιάς, Ντιέ, Ντάλα Μπόνα, Επστάιν, Τούμα,  Μιλάνο, Ντίκα, Γιάκομπ, Γιάντσης.

Η αποστολή έχει συνάντηση για αναχώρηση αύριο το πρωί (10:30), με το λεωφορείο της ΠΑΕ και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο πριν την αναμέτρηση της Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top