Με Μιλάνο στην αποστολή για Καβάλα

Με τον Μάουρο Μιλάνο μετά από καιρό στην αποστολή (έστω και στους πρώτους “19”) ο Ηρακλής εκστρατεύει για την Καβάλα. Ελαφριάς έντασης η τελευταία προπόνηση, …

Ηρακλής

Με τον Μάουρο Μιλάνο μετά από καιρό στην αποστολή (έστω και στους πρώτους “19”) ο Ηρακλής εκστρατεύει για την Καβάλα. Ελαφριάς έντασης η τελευταία προπόνηση, παραμονή του αγώνα με την Καβάλα, αύριο, Κυριακή 27/09, στο “Ανθή Καραγιάννη”.

Για μια ακόμη μέρα Μπόσνιακ και Ηλιάδης ακολούθησαν πρόγραμμα φυσιοθεραπείας, ενώ ο Ηλιάδης συνέχισε και με την ατομική προπόνησή του. Οι δύο προηγούμενοι και ο μακροχρόνιος τραυματίας Πιλότο ήταν οι εκτός πλάνων ποδοσφαιριστές για την ‘κυανόλευκη’ τεχνική ηγεσία. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος ο Όλεγκ Προτάσοφ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία μετέχουν οι εξής (19) παίκτες, από τους οποίους ένας θα αποκλειστεί λίγο πριν το παιχνίδι:

Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Γιαννούλης, Μάρτος, Λέκι, Φούφουλας, Παπαστεριανός, Κονέ, Βουτσιάς, Ντιέ, Ντάλα Μπόνα, Επστάιν, Τούμα,  Μιλάνο, Ντίκα, Γιάκομπ, Γιάντσης.

Η αποστολή έχει συνάντηση για αναχώρηση αύριο το πρωί (10:30), με το λεωφορείο της ΠΑΕ και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο πριν την αναμέτρηση της Καβάλας.

Σχετικά Άρθρα

O Ηρακλής συντάσσεται με την πρόταση για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ποδόσφαιρο

Νέα επίσημη σελίδα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή στο Facebook

Ποδόσφαιρο

Back to Top