Λάμψη αστέρων στον αγιασμό των ακαδημιών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) το πρωί στο Ιβανώφειο ο αγιασμός των καλαθοσφαιρικών τμημάτων υποδομής. Η BLUEARENA ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν, σε …

Ακαδημία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/9) το πρωί στο Ιβανώφειο ο αγιασμός των καλαθοσφαιρικών τμημάτων υποδομής.

Η BLUEARENA ήταν εκεί και σας μεταφέρει όλα όσα συνέβησαν και ειπώθηκαν, σε μία εκδήλωση που παραβρέθηκαν δύο από τα αστέρα του ποδοσφαιρικού Ηρακλή.

Ο Νικολάε Ντίκα και ο Σερζ Ντιέ, συνοδευόμενοι από τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Ηλία Πουρσανίδη, οι οποίοι έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους νεαρούς αθλητές του συλλόγου.

Στο Ιβαβώφειο συγκεντρώθηκαν περίπου 200 παιδιά με τους γονείς τους, ενώ παραβρέθηκε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ, η οποία συντηρείται κυρίως από τα έσοδα των ακαδημιών και από τον Γυμναστικό Σύλλογο, ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάσος Αδαμίδης και ο Γιώργος Πεταλωτίδης.

Οι υπεύθυνοι των ακαδημιών παρέδωσαν στα παιδιά εισιτήρια διαρκείας του γυναικείου και ανδρικού τμήματος μπάσκετ, καθώς και της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά και υποτροφίες για το φροντιστήριο AXON στη Βενιζέλου.

Ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Χάρης Πόλιος δήλωσε: “Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσέλευση των παιδιών. Έως τώρα έχουν εγγραφεί πάνω από 200 παιδιά και στόχος μας είναι να γίνουν 300. Από εβδομάδα θα στείλουμε προπονητές μας σε σχολεία για να ενημερώσουν τα παιδιά για τις ακαδημίες μας. Ο στόχος της ακαδημίας δεν είναι άλλος από το να βγάλει παίκτες που στο μέλλον θα στελεχώνουν τις επαγγελματικές ομάδες. Και στο γυναικείο τμήμα μπάσκετ υπάρχουν 50 κοριτσάκια από τα οποία τα 30 γράφτηκαν φέτος. Είναι κάτι που δεν περιμέναμε για αυτό μας έχει εντυπωσιάσει”.

Στην συνέχεια μίλησε ο Αχιλλέας Καρδομάτης, υπεύθυνος των προπονητών και προπονητής του εφηβικού τμήματος: “Μόνο χαρούμενοι μπορούμε να είμαστε από τον αριθμό των παιδιών που απαρτίζουν τις ακαδημίες μας. Θα ήθελα πολλά από αυτά τα παιδιά σε λίγα χρόνια να βρίσκονται στην πρώτη ομάδα και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί γιατί ο Ηρακλής πάντα εμπιστευόταν παιδιά που έβγαιναν από τα σπλάχνα του. Για την εφηβική ομάδα πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο. Τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά παρότι βρίσκονται σε μία δύσκολη ηλικία, λόγω των πολλών μαθημάτων, αλλά είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την προσπάθεια τους”.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top