Η σεζόν αρχίζει στην Κομοτηνή

Ετοιμος για την πρώτη μάχη της σεζόν είναι ο Ηρακλής του Λευτέρη Κακιούση, που το Σάββατο (26/9) στις 17:00 θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της …

Ηρακλής

Ετοιμος για την πρώτη μάχη της σεζόν είναι ο Ηρακλής του Λευτέρη Κακιούση, που το Σάββατο (26/9) στις 17:00 θα φιλοξενηθεί από την ομάδα της Κομοτηνής στην ομώνυμη πόλη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Μία χρονιά με πολλές φιλοδοξίες όπου πάνω απ’όλα στόχος είναι η άνοδος. Ο θεσμός όμως αυτός, ειδικά τη φετινή σεζόν, μπορεί να φέρει στους κυανόλευκους μια διάκριση, βάση και της βατής κλήρωσης που έχει. Η ομάδα του Λευτέρη Κακιούση ολοκλήρωσε την προετοιμασία, έχοντας δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι του αρχηγού, Σάββα Καμπερίδη, και εσχάτως προέκυψε μικροπρόβλημα με τον Σωτήρη Καραποστόλου. Αμφότεροι θα ταξιδέψουν με την αποστολή για την πόλη της Θράκης και θα αγωνιστούν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Ο Ηρακλής δε θα είναι μόνος του ούτε και σε αυτό τον αγώνα, αφού η ομάδα θα έχει στο πλευρό της αρκετούς φιλάθλους που είτε θα ταξιδέψουν από τη Θεσσαλονίκη, είτε κατοικοεδρεύουν στη γύρω περιοχή.

Καστλ και στο βάθος Γκαβέλ

Η περίπτωση του Τερέλ Καστλ συνεχίζει να απασχολεί τους κυανόλευκους πιο έντονα από κάθε άλλο παίκτη που έχει προταθεί. Ακόμη κι από τον Μάρκο Πέκοβιτς που προπονείται από την ομάδα. Οι κυανόλευκοι το αμέσως προσεχές διάστημα θα επιλέξουν τον εκλεκτό για τη θέση του κοινοτικού γκαρντ και το όνομα που μπήκε στη λίστα είναι του Άντον Γκαβέλ. Ο Σλοβάκος γκαρντ που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει η τεχνική ηγεσία, αλλά θα προχωρήσει μόνο στην περίπτωση που ναυαγήσει του Καστλ.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top