“Πιστεύω στους παίκτες μου”

Την πίστη του στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει ο Ηρακλής, εξέφρασε ο Όλεγκ Προτάσοφ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/9) στις εγκαταστάσεις …

Ηρακλής

Την πίστη του στην ποιότητα των παικτών που διαθέτει ο Ηρακλής, εξέφρασε ο Όλεγκ Προτάσοφ στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/9) στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Ο Ουκρανός τεχνικός μίλησε για την παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί στην Καβάλα, κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

“Κάποιες αλλαγές θα γίνουν και λόγω τακτικής και γιατί πρέπει να δώσουμε ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για την ομάδα που δίνουμε και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ευκαιρίες. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Βουτσιάς, είναι το μέλλον του Ηρακλή. Έχουμε δει πως παίζει η Καβάλα και έχουμε αποφασίσει πώς θα χτυπήσουμε αυτό το ματς. Ξέρουμε και τα δυνατά σημεία του αντιπάλου, αλλά εκεί που πρέπει να χτυπήσουμε. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτά που έχουμε δει. Πιστεύω στην ποιότητα των παικτών μου. Πιστεύουμε στον εαυτό μας και προχωράμε σιγά-σιγά. Με κάθε νίκη μεγαλώνουν τα φτερά μας και αυξάνεται η αυτοπεποίθησή μας. Θέλει όμως ψυχραιμία για να μην σκεφτούμε ότι κάτι καταφέραμε και πάρουν τα μυαλά μας αέρα…”.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα, υποστήριξε: “Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά. Δεν νομίζω να υπάρχει ταβάνι σε αυτό το θέμα. Είναι καλό που σκοράρουμε σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε και δουλεύουμε για να είμαστε πιο σίγουροι στην άμυνα. Δεν ειμαστε ακόμη στο επίπεδο που θέλουμε”, ενώ σε ερώτηση για το γεγονός ότι ο Μιλάνο έμεινε σε δύο παιχνίδια εκτός αποστολής, ανέφερε: “Ζητάω στις προπονήσεις και στα φιλικά κάποια πράγματα και οι παίκτες προσπαθούν να ανταποκριθούν. Έχουμε τριάντα παίκτες και κάποιοι θα πρέπει να μένουν εκτός. Ο Μιλάνο δουλεύει στις προπονήσεις, μίλησα πρόσφατα μαζί του και από αυτόν εξαρτάται αν θα παίξει. Δεν έχουμε κλείσει την πόρτα σε κανένα”.

Σχετικά Άρθρα

Γελοιότητες της ΕΠΟ για να μπλοκάρει την ποδοσφαιρική επανεκκίνηση

Ποδόσφαιρο

Ηρακλής: “Κορυφώνεται η αγωνία – Ίσως πάμε σε νέα παράταση”

Ποδόσφαιρο

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

Back to Top