Αγιασμός και… καλή αρχή

Με ευχές για άμεση επιστροφή στην Α1 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας μπάσκετ για τη νέα σεζόν. Παρουσία περίπου 100 φίλων της, παίκτες, τεχνικό τιμ και …

Ηρακλής

Με ευχές για άμεση επιστροφή στην Α1 πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ομάδας μπάσκετ για τη νέα σεζόν.

Παρουσία περίπου 100 φίλων της, παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν τον «όρκο» της επιστροφής στην μεγάλη κατηγορία, εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει ο σύλλογος.

Η παρουσία του κόσμου ζέστανε ακόμη περισσότερο το κλίμα και άπαντες είναι έτοιμοι για να πετύχουν το στόχο των κυανόλευκων.

 

Στην τοποθέτησή του, ο Λευτέρης Κακιούσης, υποστήριξε:

«Στόχος είναι να ζήσουμε το ταξίδι προς την Α1. Είναι ένα όνειρο η επιστροφή στην Α1 και όλοι μαζί μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στο δύσκολο έργο, σε μια απαιτητική κατηγορία. Εγιναν προσεκτικές κινήσεις, βάση σχεδιασμού, παρότι καθυστερήσαμε εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν γνωρίζαμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε. Πήραμε, όμως, αυτούς που θέλαμε ώστε να κερδίσουμε την άνοδο. Η Α2 είναι ένα δύσκλολο πρωτάθλημα και πρέπει να προσαρμοστούμε στις ανάγκες που έχει.

Το να είσαι ο Ηρακλής έχει το πλεονέκτημα ότι διαθέτει μεγάλη ιστορία, και κόσμο, αλλά και το μειονέκτημα πως υπάρχει πίεση».

Σε ερώτηση αν οι κυανόλευκοι είναι σε θέση να αγωνιστούν στην Α1, αν τους ζητηθεί, ο προπονητής του Ηρακλή είπε: «Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αλλά μπορούμε να κάνουμε ομάδα για Α1».

Ο Σπύρος Κέκελης επέστρεψε στο Ιβανώφειο σε μια γνωστή γι’αυτόν κατηγορία. Ο έμπειρος πλέι μέικερ, δήλωσε: «Επέστρεψα μετά από χρόνια στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο σύλλογος είδε αντιμετωπίσει προβλήματα, αλλά παραμένει ένας από τους εσωτερικότερους συλλόγους της Ελλάδας. Δεν υπάρχει συνταγή της επιτυχίας, πρέπει να μείνομε ενωμένοι σα μια γροθιά και να αποκτήσουμε χημεία».

«Ενας και καλός»

Ο χορηγός του ΤΑΚ Γιώργος Γαλανός, δήλωσε: «Στόχος είναι η άνοδος και γι’ αυτό ήρθαμε στον Ηρακλή. Εμείς ως διοίκηση θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεχώς κοντά στους παίκτες και να μη τους λείψει τίποτα».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις που θα γίνουν: «Θέλουμε έναν καλό παίκτη κι αν μπορέσουμε να κάνουμε άλλη μια κίνηση».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Απόστολος Τσιπίδης (φωτογραφία): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και το ταξίδι στην Α2 να αποδειχθεί σύντομο. Εχουμε τους παίκτες για να τα καταφέρουμε και θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top