ΠΑΕ Ηρακλής: “Σας θέλουμε δίπλα μας”

H ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε σήμερα (23/09) ανακοίνωση σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου και την προστασία της ομάδας από τους …

Ηρακλής

H ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε σήμερα (23/09) ανακοίνωση σχετικά με το θέμα των εισιτηρίων, ζητώντας τη συμπαράσταση του κόσμου και την προστασία της ομάδας από τους ίδιους τους οπαδούς της. Το ακριβές κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής: 

 “Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής πάντοτε ήθελε και θέλει τη συμπαράσταση των – οργανωμένων και μη – φίλων της ομάδας. Η απόφαση να μη ζητήσουμε εισιτήρια στον αγώνα με την ΑΕΚ – θέλουμε να ελπίζουμε ότι – ήταν μία παρένθεση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στην ομάδα, με τον παλμό και το τραγούδι του, με τη θέρμη της στήριξής του προς αυτήν. Θέλουμε οι ίδιοι να προστατεύσουν την ομάδα, απομονώνοντας τους πολύ λίγους, που της κάνουν κακό με τις πράξεις τους. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει αυτοί, οι πολύ λίγοι, να υπονομεύουν την ομάδα αγωνιστικά και οικονομικά, διασύροντάς την πανελληνίως. Δεν το αντέχουμε άλλο. Δεν το αντέχει άλλο η συντριπτική πλειοψηφία των Ηρακλειδέων, το να κινδυνεύει το παρόν και το μέλλον του Ηρακλή από μία ισχνότατη μειοψηφία, με τις ακραίες και ακατανόητες εκδηλώσεις της, οι οποίες κάνουν κακό και στην ομάδα και στο ίδιο το οπαδικό κίνημα.

Δεν είμαστε επαγγελματίες παράγοντες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του ‘κυανόλευκου’ οπαδικού κόσμου και αγαπάμε όπως το σύνολο του κόσμου μας τον Ηρακλή μας, ματώνοντας για αυτόν, όπως και ο κόσμος μας. Μας ενώνουν τα πάντα. Πάνω από όλα μας ενώνει ο ίδιος ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Μας χωρίζει το απόλυτο τίποτα. Μετά την απόφασή μας να μην πάρουμε εισιτήρια στον αγώνα με την ΑΕΚ, απόφαση, που μας λύπησε όλους και εμάς και τον κόσμο, αλλά ήταν επιβεβλημένη, προκειμένου να ηρεμήσει το κλίμα και να δοθεί χρόνος για περισυλλογή και οριστικές αποφάσεις, αποφασίσαμε, να ζητήσουμε εισιτήρια για τον αγώνα με την Καβάλα, πιστεύοντας ότι οι οπαδοί μας και θέλουν και μπορούν να περιφρουρήσουν, οι ίδιοι, τα συμφέροντα της ομάδας. Για όλους μας είναι η ευκαιρία να αποδείξουμε ότι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές, το ποδόσφαιρο και σκοπός όλων μας, η προστασία του Ηρακλή.

Επίσης, θέλουμε να πιστεύουμε ότι, μετά και την τελευταία δημόσια τοποθέτηση του κ. Ιωαννίδη για το μέγιστο θέμα της ασφάλειας στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, οι δεσμεύσεις θα υλοποιηθούν, έστω – πλέον – και εκπρόθεσμα.

Υ.Γ. Η Διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής συμπαρίσταται στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας, που δέχθηκαν την άνανδρη και εγκληματική επίθεση από ‘αγνώστους τραμπούκους’ και θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης και της παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων. Μάλιστα, είναι άξια συγχαρητηρίων η στάση ψυχραιμίας, που υπέδειξαν, τόσο ο οδηγός του λεωφορείου της ΠΑΕ, Θόδωρος Μελίτος, όσο και οι ποδοσφαιριστές μας, Ντένις Επστάιν και Κώστας Γιαννούλης, οι οποίοι τραυματίστηκαν κατά το απαράδεκτο αυτό συμβάν.

ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ “

Σχετικά Άρθρα

Back to Top