Αυτό είναι το παλάτι του Ηρακλή

Η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τους Μενέλαο Βαρβέρη και Μπάμπη Καρακάκη, ολοκληρώθηκε. Η BLUEARENA εξασφάλισε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το  το γήπεδο …

Ηρακλής

Η συνάντηση των ανθρώπων του Ερασιτέχνη με τους Μενέλαο Βαρβέρη και Μπάμπη Καρακάκη, ολοκληρώθηκε. Η BLUEARENA εξασφάλισε και σας παρουσιάζει φωτογραφίες από το  το γήπεδο που θα κατασκευαστεί μέσα στα επόμενα χρόνια στην περιοχή της Μίκρας.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών και εκπρόσωποι της ιταλικής ομάδας αρχιτεκτόνων, η οποία ανέλαβε την μελέτη του έργου που αποτελεί όνειρο δεκαετιών, ενώ την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Νίκος Χαΐτογλου (εισέπραξε την έντονη δυσαρέσκεια μελών της Αυτόνομης Θύρας 10 για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας).

Τα χαμόγελα περίσσευαν, ενώ η επίσημη παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Δευτέρας στο Μουσείο Αθλητισμού. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να επισκέπτεται το Μουσείο από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη, για να δει από κοντά τις μακέτες και να ονειρευτεί την ημέρα που θα αγωνιστεί η ομάδα στο σπίτι της.

  

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top