Φωτογραφίες από τον αγώνα Β’ ομαδων Ηρακλή-Λάρισα

Το παιχνίδι του Σαββάτου της β’ ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Λάρισας, παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πάρθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που -για …

Ακαδημία

Το παιχνίδι του Σαββάτου της β’ ομάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Λάρισας, παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού πάρθηκε η απόφαση να χρησιμοποιηθούν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που -για διάφορους λόγους- δεν τους υπολόγιζε ο Όλεγκ Προτάσοφ για τον αγώνα της πρώτης ομάδας.

Ο λόγος για τους Κατσικά, Παπαζαχαρία, Ηλιάδη, Βέλλιο και Ιωαννίδη, οι οποίοι πρωταγωνίστησαν στη νίκη με 4-0 (25′ Κατσικάς, 37′ πεν. Φλώρος, 56′ Ιωαννίδης, 66′ Τοπουζης).

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Σάντσεζ, Ιβανίδης (84΄ Κώτσιας), Φλώρος, Κατσικάς, Παπαζαχαρίας, Νατσιόπουλος (76΄ Λούκαρης), Χρήστου (69΄ Ευσταθίου), Ηλιάδης (65΄ Παπαστεριανός), Βέλλιος, Τσίτας (62΄ Τοπούζης), Ιωαννίδης

ΛΑΡΙΣΑ: Πρίφτι, Μπουρουζίκας (55΄ Παππάς), Καρανίκας, Νώνης, Χολέβας, Μπαλλής, Βούζας (72΄ Αλεξόπουλος), Ελευθεριάδης, Λύτρας (71΄ Βορριάς), Σιατραβάνης, Λούγκος (60΄ Μεζινί).

Μεταξύ των θεατών της αναμέτρησης, ήταν και η φίλη της BLUEARENA και φανατική οπαδός του Ηρακλή, Χαρά Συνδικιώτου, η οποία μας έστειλε τις φωτογραφίες του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top