Νοκ άουτ μέχρι και ενάμιση μήνα ο Μπόσνιακ!

Εξαιρετικά άσχημη η κατάσταση του Ιβάν Μπόσνιακ, που όπως αποδείχθηκε σήμερα (22/09) μπορεί να μείνει μέχρι και ενάμιση μήνα εκτός μάχης. Για να πάρουμε τα …

Ηρακλής

Εξαιρετικά άσχημη η κατάσταση του Ιβάν Μπόσνιακ, που όπως αποδείχθηκε σήμερα (22/09) μπορεί να μείνει μέχρι και ενάμιση μήνα εκτός μάχης. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, μετά το διήμερο ρεπό οι “κυανόλευκοι” επανήλθαν σε πρόγραμμα προπόνησης στην Μίκρα σήμερα το απόγευμα, αρχίζοντας παράλληλα και την προετοιμασία τους για τον κυριακάτικο αγώνα στην Καβάλα. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις δύναμης, αντοχής, τακτικής και εκπαιδευτικό δίτερμα, μιας και η τεχνική ηγεσία θέλησε να βάλει εντατικά σε διαδικασία προετοιμασίας την ομάδα, ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής υποχρέωσής της.

Στον τομέα των τραυματιών, αρχίζοντας από τα θετικά, ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και προπονήθηκε κανονικά. Ο Γιαννούλης επίσης ξεπέρασε το τραύμα στην ποδοκνημική από το περιστατικό του λιθοβολισμού του λεωφορείου της αποστολής και προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα. Ο Επστάιν, για προληπτικούς λόγους, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, αλλά από αύριο ξαναπερνά στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Βουτσιάς, ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, όμως έχει τραύμα από κτύπημα σε δάκτυλο του ποδιού του, οπότε ακολούθησε πρόγραμμα ασκήσεων γυμναστηρίου, με την προοπτική εντός της εβδομάδας να επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς και να τεθεί εκ νέου στην διάθεση του προπονητή του.

Νοκ άουτ από τις αμέσως προσεχείς υποχρεώσεις του Ηρακλή ετέθη ο Ηλιάδης, μιας και ταλαιπωρείται από θλάση στον δικέφαλο του αριστερού ποδιού, τραυματισμό, που υπέστη στην αναμέτρηση της Β΄ Ομάδας, στην οποία μετείχε και ακολουθεί φυσιοθεραπεία.

Φυσιοθεραπεία ακολουθεί και ο Μπόσνιακ, του οποίου το τραύμα στο γαστροκνήμιο αποδείχθηκε ιδιαιτέρως βαρύ, με συνέπεια η οριστική ιατρική εκτίμηση να τον υπολογίζει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για διάστημα από 30 έως 45 μέρες.

Λόγω του διημέρου ρεπό, που προηγήθηκε, η ομάδα θα προπονηθεί δύο φορές αύριο (Τετάρτη 23/09), πρωί (10:00) και απόγευμα (16:00), στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top