Είπε το “ναι” η Αστυνομία για τα 4.000 εισιτήρια

Η Αστυνομία είπε το «ναι» στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και την Πέμπτη (24/9) θα φτάσουν στα γραφεία της Μίκρας τα 4.000 …

Ηρακλής

Η Αστυνομία είπε το «ναι» στη σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά και την Πέμπτη (24/9) θα φτάσουν στα γραφεία της Μίκρας τα 4.000 εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής στην Καβάλα, τα οποία αντιστοιχούν στις θύρες 9 και 10 του γηπέδου «Ανθή Καραγιάννη».

Το αξιοσημείωτο είναι ότι αρχικά η Αστυνομία «έκοψε» 1.200 εισιτήρια από όσα είχαν συμφωνήσει οι δύο ΠΑΕ, για λόγους ασφαλείας. Έδινε δηλαδή την άδεια χορήγησης 2.800 εισιτήρια για το ίδιο κομμάτι των κερκίδων. Με την πίεση όμως που άσκησαν και οι δύο ΠΑΕ (!), πάρθηκε τελικά η απόφαση να δοθούν τα τέσσερις χιλιάδες εισιτήρια στον Ηρακλή. Την ΠΑΕ Ηρακλής εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Μαυρίδης, ενώ την ΠΑΕ Καβάλα ο Σταύρος Μπακιρτζής.

Στις τάξεις των οπαδών επικρατεί πραγματικός ξεσηκωμός για τον αγώνα της Κυριακής και όλοι οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στην Καβάλα θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη απόβαση φίλων του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Όλοι οι σύνδεσμοι, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν εκδρομές, ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου θα μεταβεί στη μακεδονική πόλη με τα ιδιωτικά οχήματα.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top