Συναινεί η Καβάλα για τα 4.000 εισιτήρια

H διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα, απάντησε εγγράφως σήμερα (21/09) στην αντίστοιχη της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με το αίτημα των εισιτηρίων και μάλιστα η απάντηση είναι …

Ηρακλής

H διοίκηση της ΠΑΕ Καβάλα, απάντησε εγγράφως σήμερα (21/09) στην αντίστοιχη της ΠΑΕ Ηρακλής σχετικά με το αίτημα των εισιτηρίων και μάλιστα η απάντηση είναι θετική. Οι Καβαλιώτες συναινούν στο να εκχωρήσουν στους Ηρακλειδείς 4.000 ειστήρια και αυτό, που απομένει είναι η συναίνεση και στης Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Αυτό θα αποφασιστεί στην αυριανή (22/09) σύσκεψη μέτρων τάξης στο “Ανθή Καραγιάννη”, στην οποία από πλευράς Ηρακλή θα βρεθεί ο επιχειρησιακός διευθυντής, Παναγιώτης Μαυρίδης. Από αυτή τη σύσκεψη θα προκύψει το αν η αστυνομία “κόψει” κάποια από τα 4.000 εισιτήρια, το σε ποια θύρα θα δοθούν και πόσο θα κοστίζουν.

Ανεξαρτήτως αριθμού εισιτηρίων που θα δοθούν στην ΠΑΕ Ηρακλής, θεωρείται δεδομένο ότι την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η μεγαλύτερη μετάβαση οπαδών του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια. Αν κρίνει κανείς από το ενδιαφέρον που υπάρχει ήδη από τους φίλους της ομάδας, αλλά και τα τηλεφωνήματα που έχουν γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ και των συνδέσμων από διάφορες πόλεις της Ελλάδος, είναι πολύ πιθανό στην Καβάλα να βρεθούν περισσότεροι από τέσσερις χιλιάδες φίλοι του Ηρακλή.

Η εμφάνιση της ομάδας κόντρα στη Λάρισα και το -σε γενικές γραμμές- ελπιδοφόρο ξεκίνημα, έχει προκαλέσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, που ετοιμάζονται να δημιουργήσουν συνθήκες… Καυτανζογλείου σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top