«Δεν μας φοβίζουν εγκληματικές ενέργειες»

«Αν ήθελε ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ να μας φοβίσει, να τον ενημερώσουμε ότι δεν κατάφερε το παραμικρό». Με μία φράση, ο Αλέξανδρος Κολιάδης μετέφερε το κλίμα …

Ηρακλής

«Αν ήθελε ο συγκεκριμένος ‘κύριος’ να μας φοβίσει, να τον ενημερώσουμε ότι δεν κατάφερε το παραμικρό». Με μία φράση, ο Αλέξανδρος Κολιάδης μετέφερε το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα μετά την εγκληματική επίθεση που δέχτηκε το λεωφορείο της ΠΑΕ, από την οποία τραυματίστηκαν –ευτυχώς όχι σοβαρά- οι Ντένις Εσπτάιν και Κώστας Γιαννούλης.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero» για όσα έζησε αυτός και τα μέλη της κυανόλευκης αποστολής λίγο πριν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στον περιφερειακό. «Είχαμε φύγει από το γήπεδο και προορισμός μας ήταν το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η ομάδα στην Περαία. Το λεωφορείο ήταν στον περιφερειακό και πήγαινε με 80-90 χλμ/ώρα. Όλοι ήμασταν χαρούμενοι, ευδιάθετοι από την νίκη που είχε πετύχει η ομάδα όταν αυτός ο ‘κύριος’ πέταξε την πέτρα και τραυμάτισε τον Επστάιν και τον Γιαννούλη. Ήταν ένας γεροδεμένος, γύρω στα 40-45, αριστερόχειρας και πιστεύω ότι αν το ξαναδούμε κι εγώ και ο οδηγός θα τον αναγνωρίσουμε.

Δεν ξέρω αν σημάδευε τον οδηγό ή απλά το λεωφορείο αλλά στην αρχή νόμιζα ότι θα τον χτυπούσαμε καθώς στεκόταν μπροστά, μέσα στον δρόμο, σε μια απόσταση περίπου πενήντα μέτρων και το λεωφορείο πήγαινε κατά πάνω του. Ξαφνικά έσκυψε πήρε μια πέτρα, στάθηκε λίγο και την πέταξε στο λεωφορείο. Αμέσως μετά έτρεξε προς την άκρη του δρόμου και εξαφανίστηκε. Αν η πέτρα πετύχαινε τον οδηγό μας, θα γινόταν πολύ μεγάλη ζημιά. Από πίσω μας υπήρχαν πολλά αυτοκίνητα που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και ήταν καθαρή τύχη που δεν έγινε μεγαλύτερο κακό. Ο οδηγός έδειξε ψυχραιμία, το λεωφορείο πήγε για λίγο δεξιά-αριστερά αλλά το επανέφερε άμεσα σχεδόν. Ήταν μια εγκληματική ενέργεια από έναν άνανδρο. Δεν  ξέρω τι σκοπό είχε, αλλά αν ήθελε να φοβίσει τον Ηρακλή, δεν κατάφερε τίποτε».

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Παρέμβαση Καράογλου στην ΕΠΟ: “Εδώ και τώρα wild card για SL2 στον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Τα κριτήρια για τη νέα Super League 2 και η ευκαιρία του Ηρακλή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top