Ολεγκ Προτάσοφ: “Είχαμε και γκολ και φάσεις”

Ο Ολεγκ Προτάσοφ ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ζήτησε όμως μεγαλύτερη ψυχραιμία σε μερικές περιπτώσεις. Ο Ουκρανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων, ότι… …

Ηρακλής

Ο Ολεγκ Προτάσοφ ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, ζήτησε όμως μεγαλύτερη ψυχραιμία σε μερικές περιπτώσεις. Ο Ουκρανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε μεταξύ άλλων, ότι… «νομίζω ότι είχαμε και γκολ και φάσεις και μονομαχίες και αντιδράσαμε σωστά μετά την ισοφάριση της Λάρισας. Πιστεύω στην πορεία θα φτιάξουν τα πράγματα. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Η Λάρισα κάποια στιγμή τα έπαιξε όλα για όλα και φώναξα στα παιδιά ότι δεν είναι απαραίτητο σε κάθε επίθεση να βάλουμε κάποιο γκολ, και να μην παίξουμε βιαστικά. Για αυτό και μερικές φορές βγήκαμε οφ-σάιντ. Θα πρέπει να παίζουμε λίγο πιο ψύχραιμα. Το 1-1 ήρθε από δικό μας λάθος. Αυτό είναι που συζητάω με τα παιδιά. Δεν θα πρέπει να βιαζόμαστε».

Από τη μεριά του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο προπονητής της Λάρισας είπε μεταξύ άλλων, ότι… «η Λάρισα που ήταν στο γήπεδο δεν είναι η ομάδα που θέλουμε όλοι μας και είμαι υπόλογος για την εμφάνιση μας. Ζητάω συγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας. Υπόλογοι είναι και οι παίκτες. Χάσαμε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ αν και το δεύτερο γκολ ήταν ένα δώρο όπως αυτά που έχουμε κάνει στα τελευταία μας παιχνίδια. Η εμφάνιση αυτή είναι ντροπή. Έχουμε κακή εικόνα από πολλούς παίκτες. Εγώ είμαι υπεύθυνος γιατί τους χρησιμοποιώ. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη και αν χρειαστεί να γίνουν κι άλλες αλλαγές θα γίνουν. Με τέτοια εικόνα δεν μπορούμε να σκοπεύσουμε σε κάτι. Σήμερα αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάναμε δύο πίσω. Θα πρέπει να συζητήσω με τα παιδιά γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η εικόνα».

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top