Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στο Κατσάνειο

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/9) στο Κατσάνειο ο καθιερωμένος αγιασμός και ήταν όλοι εκεί. Από την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ μέχρι και τα πιο μικρά …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (19/9) στο Κατσάνειο ο καθιερωμένος αγιασμός και ήταν όλοι εκεί. Από την ανδρική και τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ μέχρι και τα πιο μικρά ηλικιακά τμήματα των κυανόλευκων ακαδημιών. Άπαντες, με την ευλογία πλέον μαζί τους, δηλώνουν αποφασισμένοι και αισιόδοξοι για τίτλους και διακρίσεις. Η BLUEARENA έδωσε το «παρών» και σας βάζει στο κλίμα…

«Έσφυζε» από μικρά παιδιά, ταλέντο, χαμόγελα και… όνειρα σήμερα το πρωί το Κατσάνειο. Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή μαζί με τη γυναικεία και τα τμήματα των ακαδημιών του κυανόλευκου συλλόγου βρέθηκαν στο γήπεδο για τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η κερκίδα ήταν γεμάτη από τα μικρά παιδιά που με τους γονείς τους παρακολούθησαν την εκδήλωση, την οποία προλόγισε ο έφορος των ακαδημιών και της γυναικείας ομάδας Βαγγέλης Μπερμπέρογλου, μαζί με τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Τόσο οι προπονητές όλων των ομάδων, όσο και οι παίκτες πήραν την ευλογία και πλέον καλούνται, με πίστη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για μία σεζόν γεμάτη νίκες και επιτυχίες.

Το «παρών» στον αγιασμό έδωσαν επίσης οι Βουλευτές Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top