Επίθεση με πέτρες στο λεωφορείο του Ηρακλή

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε κατά την αναχώρηση του από το Καυτανζόγλειο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ηρακλή. Η επίθεση εκδηλώθηκε στον περιφερειακό, από …

Ηρακλής

Επίθεση με πέτρες δέχτηκε κατά την αναχώρηση του από το Καυτανζόγλειο το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή του Ηρακλή. Η επίθεση εκδηλώθηκε στον περιφερειακό, από ομάδα αγνώστων που τράπηκε σε φυγή.

Από την επίθεση τραυματίστηκε ο Ντένις Εσπτάιν, ο οποίος μεταφέρθηκε στο διαβαλκανικό νοσοκομείο. Τον μέσο του Ηρακλή συνόδευε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δήμος Πολύκαρπος, ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο Ηλίας Πουρσανίδης. Ο Επστάιν εξετάστηκε από οφθαλμίατρο ώστε να διαπιστωθεί αν κάποιο από τα θραύσματα του τζαμιού που χτύπησαν το πρόσωπο του, είχε μπει στα μάτια του. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Επστάιν, έδειξαν ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, να αναχωρήσει με τη συνοδεία των μελών της «κυανόλευκης» διοίκησης για το σπίτι του.

Ο Γερμανός, πάρα το σοκ που υπέστη διατήρησε τη ψυχραιμία του, ενώ σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις δεν τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα με την Καβάλα. Από την πέτρα που πετάχτηκε στο Βlue Bus χτύπησε στον αστράγαλο και ο Κώστας Γιαννούλης. Οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή όπου σημειώθηκε το περιστατικό, ενημέρωσαν τους ανθρώπους του Ηρακλή, ότι θα γίνει αυτεπάγγελτη δίωξη και ότι δεν θα χρειαστεί να καταθέσουν κάποια μήνυση.

Σχετικά Άρθρα

Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο “μερικής αποκατάστασης”

Ποδόσφαιρο

“Πλημμύρισε” με ευχές για επιστροφή στον Ηρακλή ο λογαριασμός του Βέλλιου…

Ποδόσφαιρο

Η λύση είναι μία: Διάλογος σε θεσμικό επίπεδο, τώρα!!!

Ποδόσφαιρο

Back to Top