Με Ντάλα Μπόνα στην αποστολή

Με τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα να επανέρχεται στην αποστολή και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στο ντεμπούτο του στον Ηρακλή ολοκληρώθηκε η “κυανόλευκη” προετοιμασία για τον …

Ηρακλής

Με τον Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα να επανέρχεται στην αποστολή και να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στο ντεμπούτο του στον Ηρακλή ολοκληρώθηκε η “κυανόλευκη” προετοιμασία για τον αυριανό (19/09) αγώνα με τη Λάρισα.

Δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με αποτέλεσμα ο Προτάσοφ να επιλέξει την αποστολή από το σύνολο του αγωνιστικού υλικού του, εκτός του τιμωρημένου Παπαζαχαρία και του μακροχρόνιου τραυματία, Πιλότο. Μετά το τέλος του προγράμματος η τεχνική ηγεσία ανακοίνωσε την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης, την οποία αποτελούν οι εξής (19) ποδοσφαιριστές:

Kοβαλέφσκι, Μπαντής, Μάρτος, Λέκι, Σαρακατσάνος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαστεριανός, Κονέ, Φούφουλας, Βουτσιάς, Ντάλα Μπόνα, Ντιέ, Eπστάιν, Tούμα, Ντίκα, Γιάκομπ, Μπόσνιακ, Γιάντσης.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι για ένα ακόμη παιχνίδι έμειναν εκτός οι Μάουρο Μιλάνο και Στέλιος Ηλιάδης, ενώ κρίθηκε προφανώς ανέτοιμος μετά το πρόβλημα τραυματισμού ο Γιώργος Ιωαννίδης. Δεν συμπεριλήφθησαν φυσικά ο τιμωρημένος Παπαζαχαρίας και ο τραυματίας Πιλότο.

Αύριο, Σάββατο 19/09, ο τεχνικός του Ηρακλή θα αποκλείσει από την αποστολή έναν παίκτη, προκειμένου να καταρτιστεί η τελική 18άδα. Μετά την προπόνηση η αποστολή αποσύρθηκε σε ξενοδοχείο.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top