Ζήτησε 4.000 εισιτήρια για Καβάλα

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής, μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν από λίγα λεπτά εστάλη στην ΠΑΕ Καβάλα, επίσημο …

Ηρακλής

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής, μετά τα όσα συνέβησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν από λίγα λεπτά εστάλη στην ΠΑΕ Καβάλα, επίσημο έγγραφο, με το οποίο κοινοποιείται η επιθυμία για χορήγηση τεσσάρων χιλιάδων εισιτηρίων για το παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ο ακριβής αριθμός των εισιτηρίων που θα δοθούν επίσημα στην ΠΑΕ Ηρακλής, θα γίνει γνωστός την Τρίτη, μετά τη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των δύο διοικήσεων και της αρμόδιας αστυνομικής διεύθυνσης.

Είναι βέβαιο ότι η κίνηση της ΠΑΕ Ηρακλής θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια, μετά την ένταση που υπήρξε στις σχέσεις της με τους οργανωμένους οπαδούς, με αφορμή τη μη κατάθεση αιτήματος για χορήγηση εισιτηρίων στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Αποδεικνύεται στην πράξη ότι επρόκειτο για ένα προσωρινό μέτρο που στόχο είχε να πέσουν οι τόνοι μετά απ’ ότι έγινε στο ντέρμπι με τον Άρη.

Η ουσία είναι ότι στον αγώνα με την Καβάλα, η ομάδα θα έχει χιλιάδες κόσμου στο πλευρό της και όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να πάρουν το δεύτερο εκτός έδρας τρίποντο της χρονιάς. Αν το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα με τη Λάρισα είναι νικηφόρο, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μιλάμε για τη μεγαλύτερη μετακίνηση φίλων του Ηρακλή τα τελευταία χρόνια σε εκτός Θεσσαλονίκης.

Σχετικά Άρθρα

Πισωγύρισμα: Απόφαση για παύση προπονήσεων στις “κόκκινες” περιοχές…

Ποδόσφαιρο

Back to Top