Έτοιμοι οι δύο αρχηγοί

Το θετικό νέο της επιστροφής των Κατσαμπή και Kοβαλέφσκι στον κανονικό ρυθμό προπόνησης της ομάδας είχε το σημερινό (17/09) «κυανόλευκο» πρόγραμμα. Μάλιστα έλαβε χώρα (για πρώτη …

Ηρακλής

Το θετικό νέο της επιστροφής των Κατσαμπή και Kοβαλέφσκι στον κανονικό ρυθμό προπόνησης της ομάδας είχε το σημερινό (17/09) «κυανόλευκο» πρόγραμμα. Μάλιστα έλαβε χώρα (για πρώτη φορά κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο) στο κεντρικό γήπεδο του Καυτανζογλείου και περιελάμβανε πολλή μπάλα και εκπαιδευτικό δίτερμα.

Βεβαίως, τόσο ο Κατσαμπής, όσο και ο Kοβαλέφσκι είναι, πλέον στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Λάρισα, ενώ αν και στην αυριανή προπόνηση εξελιχθούν έτσι τα πράγματα, ο κ. Προτάσοφ θα έχει στην διάθεσή του το σύνολο του αγωνιστικού υλικού, πλην του τιμωρημένου Παπαζαχαρία και του μακροχρόνιου τραυματία, Piloto.

Αύριο, Παρασκευή 18/09, ο Ηρακλής θα προπονηθεί για τελευταία φορά πριν την αναμέτρηση με τη Λάρισα. Η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 17:00, στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα και μετά την ολοκλήρωσή της, ο προπονητής θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top