Δραστηριότητες των “κυανόλευκων” Βετεράνων

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ηρακλή ευχαριστεί το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Γρεβενών για τη φιλοξενία, που παρείχε, κατά τη χθεσινή (14/09) παρουσία των ‘κυανόλευκων’ βετεράνων στα …

Ηρακλής

Ο Σύλλογος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ηρακλή ευχαριστεί το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Γρεβενών για τη φιλοξενία, που παρείχε, κατά τη χθεσινή (14/09) παρουσία των ‘κυανόλευκων’ βετεράνων στα Γρεβενά, με την ευκαιρία της μεταξύ τους αναμέτρησης και ευελπιστεί να ανταποδώσει, φιλοξενώντας με τη σειρά του στη Θεσσαλονίκη τους βετεράνους των Γρεβενών, για ανάλογο αγώνα.

Την Δευτέρα 28/09, ο Σ.Β.Π. Ηρακλή θα βρεθεί στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, προκειμένου να δώσει αγώνα με τον τοπικό Σύλλογο Βετεράνων, στην μνήμη των επτά παιδιών, που χάθηκαν στον Μαλιακό, στο τραγικό δυστύχημα, προ πενταετίας.

Την Δευτέρα 12/10, ο Σ.Β.Π. Ηρακλή θα βρεθεί στη Σάρτη Χαλκιδικής, για παιχνίδι με τον τοπικό Σύλλογο Βετεράνων, υπό την παρουσία των μελών του τοπικού Συνδέσμου Φίλων του Ηρακλή.

Την Δευτέρα 19/10, ο Σ.Β.Π. Ηρακλή θα βρεθεί στο Χορτιάτη, για παιχνίδι με τον τοπικό Σύλλογο Βετεράνων, στην μνήμη των 149 σφαγιασθέντων, από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής, κατοίκων της περιοχής (Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 1944).

Σχετικά Άρθρα

Επανατοποθέτηση της προσπάθειας για επανεκκίνηση, με συντονισμό και συσπείρωση

Ποδόσφαιρο

Η επανεκκίνηση, η απογοήτευση και η “προσωπική ατζέντα”…

Ποδόσφαιρο

Back to Top