Κάκωση στο γόνατο, αλλά προλαβαίνει ο Κατσαμπής

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο βρήκε τους ‘κυανολεύκους’ να αξιολογούν τα προβλήματα, που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε …

Ηρακλής

Η επόμενη μέρα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο βρήκε τους ‘κυανολεύκους’ να αξιολογούν τα προβλήματα, που προέκυψαν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε επίπεδο τραυματισμών. Ο σχετικός απολογισμός είναι μάλλον θετικός, καθώς ο Κατσαμπής ταλαιπωρείται μεν από μία κάκωση στο αριστερό γόνατο, που του προξένησε κτύπημα αντιπάλου, αλλά ελπίζεται ότι το αιμάτωμα, που προκλήθηκε και οι ενοχλήσεις θα υποχωρήσουν και στην πορεία της εβδομάδας θα επανέλθει στις προπονήσεις, για να είναι ετοιμοπόλεμος στην αναμέτρηση του Σαββάτου 19/09 με τη Λάρισα. Σήμερα (14/09), ο αρχηγός της ομάδας ακολούθησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας.

Ο Mάρτος δεν έχει κάτι ανησυχητικό, μιας και ο λόγος αποχώρησής του από τον αγώνα ήταν οι αλλεπάλληλες και έντονες μυικές συσπάσεις (κράμπες) στα πόδια, που δεν του επέτρεπαν να συνεχίσει. Οπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, με την παρέλευση κάποιου χρονικού διαστήματος και τη χαλάρωση, το πρόβλημα αποκαθίσταται, με συνέπεια ο Ισπανός αμυντικός να είναι και πάλι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Κατά τα άλλα, η αποστολή επέστρεψε το πρωί από την Αθήνα και οδηγήθηκε απευθείας στην Μίκρα για προπόνηση. Οσοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο ακολούθησαν ελαφρύ πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα και συμμετείχαν σε προπονησιακό διπλό με την Ομάδα Νέων.

Το αυριανό (Τρίτη 15/09) πρόγραμμα του Ηρακλή περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση (16:00) στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στην Μίκρα.

Σχετικά Άρθρα

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

41 χρόνια από τότε, που οι Ηρακλειδείς “βούλιαξαν” τον Κολινδρό…

Ποδόσφαιρο

Iraklis Kalamaria Group: “Κάποιοι καπηλεύονται το όνομα του Ηρακλή…”

Ποδόσφαιρο

Back to Top