Ένας εκ των κορυφαίων ο Ιακωβάκης

Τον τίτλο του κορυφαίο αθλητή της Ευρώπης για την φετινή χρονιά διεκδικει να κατακτησει ο  Περικλής Ιακωβάκης. Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής συμπεριλήφθηκε στην λίστα επειδή …

Άλλα αθλήματα

Τον τίτλο του κορυφαίο αθλητή της Ευρώπης για την φετινή χρονιά διεκδικει να κατακτησει ο  Περικλής Ιακωβάκης. Ο μεγάλος Έλληνας αθλητής συμπεριλήφθηκε στην λίστα επειδή ήταν ο κορυφαίος ευρωπαίος στα 400μ. εμπόδια στο Παγκόσμιο του Βερολίνου, καταλαμβάνοντας την 5η θέση με την καλύτερη φετινή του επίδοση 48.72.

Ο έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και στον τελικό των grand prix της Θεσσαλονίκης όπου κατέλαβε την 3η θέση. Υποψήφιοι, μεταξύ άλλων μαζί με τον Ιακωβάκη είναι και οι Σεμπάστιαν Μπάγιερ, Φίλιπς Ιντόγου, Πρίμος Κόζμους, Τόμας Μαγιέφσκι, Αντρέας Θόρκιλντσεν, Γιάροσλαβ Ριμπακόβ. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί στις 27 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι σε άνδρες και γυναίκες οι οποίοι θα παραλάβουν το βραβείο της στο περιθώριο του συνεδρίου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που θα γίνει στις 17 Οκτωβρίου στην Βουδαπέστη.

Back to Top