Η συνέντευξη τύπου των δύο προπονητών

Στην λανθασμένη αντίδραση της ομάδας μετά την αποβολή του Νάτσο Σκόκο, στάθηκε ο Όλεγκ Προτάσοφ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο ΟΑΚΑ. «Κάναμε μία …

Ηρακλής

Στην λανθασμένη αντίδραση της ομάδας μετά την αποβολή του Νάτσο Σκόκο, στάθηκε ο Όλεγκ Προτάσοφ στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα. Το καταλάβαμε σήμερα. Δεχθήκαμε γκολ από στημένη φάση και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχθεί και δεύτερο γκολ από το πέναλτι. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο που η ΑΕΚ έμεινε με 10 παίκτες, δεν παίξαμε σωστά και ψύχραιμα. Δεν ανοίξαμε την άμυνα της ΑΕΚ. Εκεί έπρεπε να ήμασταν πιο αποφασισμένοι. Η ΑΕΚ έπαιξε πίσω και περίμενε με κόντρες επιθέσεις να χτυπήσει. Λογικό ήταν αυτό. Δεν κρατήσαμε εμείς μπάλα μπροστά κι αυτό δεν μας βοήθησε να έρθουν τα χαφ κοντά στο τέρμα. Διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε».

Από την πλευρά του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υποστήριξε: Παίξαμε ένα καλό ημίχρονο σήμερα. Πιστεύω ότι αν βάζαμε το πέναλτι θα είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Είχαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Κυκλοφορήσαμε σωστά, είχαμε κίνηση. Μπορούμε να περιμένουμε την ΑΕΚ ακόμη καλύτερη. Στο δεύτερο ημίχρονο. Το λάθος του Σκόκο μας έβαλε σε περιπέτειες. Είχαμε πολλές δυσκολίες. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες. Και στο πρώτο ημίχρονο που έπαιξαν καλά και στο δεύτερο που τα έδωσαν όλα για να νικήσουμε στο τέλος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους. Ειδικά στη δύσκολη στιγμή όταν μείναμε με παίκτη λιγότερο με βοήθησαν ιδιαίτερα».

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top