Ανοιχτή γραμμή με Νούνο Πιλότο

Ο Νούνο Πιλότο βρίσκεται σε τακτικότατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό του Ηρακλή, Μπάμπη Λαζαρίδη και τον ενημερώνει διαρκώς για την εξέλιξη της μετεγχειρητικής πορείας …

Ηρακλής

Ο Νούνο Πιλότο βρίσκεται σε τακτικότατη τηλεφωνική επικοινωνία με τον γιατρό του Ηρακλή, Μπάμπη Λαζαρίδη και τον ενημερώνει διαρκώς για την εξέλιξη της μετεγχειρητικής πορείας του. Σε αυτή τη φάση ο Πορτογάλος άσος βρίσκεται σε διαδικασία φυσικής αποκατάστασης του χειρουργημένου τραύματός του και την ακολουθεί υπό την εποπτεία και τις οδηγίες του γιατρού της Πόρτο, ο οποίος πραγματοποίησε και την επέμβαση. Η συνεννόηση του Πιλότο με τον Μπάμπη Λαζαρίδη είναι ότι η επάνοδός του στη Θεσσαλονίκη θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όταν ο πρώτος θα είναι στη φάση του να περάσει σε τρέξιμο, δηλαδή σε ελαφρά ατομική προπόνηση.

Το στάδιο αυτό υπολογίζεται ότι θα αρχίσει περί τις αρχές του Οκτωβρίου, όταν και ο Πιλότο θα πάρει τις αποσκευές του εκ νέου και θα έλθει να εγκατασταθεί μονίμως, πλέον, στη Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας ατομική προπόνηση υπό την παρακολούθηση και τις οδηγίες του «κυανόλευκου» ιατρικού επιτελείου, με την προοπτική, με την πάροδο του χρόνου και αναλόγως της πορείας του γονάτου του, να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Ο Νούνο Πιλότο διαρκώς ενδιαφέρεται για τις αγωνιστικές εξελίξεις στην ομάδα και ρωτά σχετικά, τόσο το γιατρό του Ηρακλή, όσο και άλλους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και συμπαίκτες, ενώ παράλληλα καθημερινά αναζητά πληροφόρηση για την ομάδα μέσω του διαδικτύου. Στις πρόσφατες συζητήσεις του με την «κυανόλευκη» πλευρά δεν παρέλειψε να εκφράσει και πάλι τις ευχές του για αγωνιστική επιτυχία στους συμπαίκτες του, ιδίως για το επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού Στασίου με την ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top