Προτάσοφ: “Βρείτε τα, για το καλό του Ηρακλή”

Στην ένταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς, πήρε θέση ο Όλεγκ Προτάσοφ, κάνοντας ένα πολύ εύστοχο παραλληλισμό. …

Ηρακλής

Στην ένταση που επικρατεί τα τελευταία 24ωρα στις σχέσεις της διοίκησης με τους οργανωμένους οπαδούς, πήρε θέση ο Όλεγκ Προτάσοφ, κάνοντας ένα πολύ εύστοχο παραλληλισμό. “Για μένα, διοίκηση και κόσμος είναι σαν το αντρόγυνο σε μία οικογένεια. Όταν το αντρόγυνο μαλώνει συνέχεια, τους κοιτάνε οι υπόλοιποι και τους σχολιάζουν αρνητικά. Τι πρέπει να κάνει το ζευγάρι για να τα βρει. Κάθεται στο ίδιο τραπέζι, πίνει το κρασάκι του και προσπαθεί μαζί να λύσει το πρόβλημα. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να γίνει και στη συγκεκριμένη περίπτωση για το καλό της ομάδας”.

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ουκρανός τεχνικός υποστήριξε ότι η πλειοψηφία των παικτών που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες ενός ντέρμπι. “Ξεκινήσαμε καλά. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μία δύσκολη έδρα. Δεν υπάρχει φόβος στην ομάδα. Η ΑΕΚ από μόνη της αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες μου. Στην ομάδα υπάρχουν ποιοτικοί και έμπειροι παίκτες που αγαπάνε αυτά τα παιχνίδια. Όλα τα παιχνίδια αποτελούν crash test για την ομάδα. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με ψυχή, όπως κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και να είμαστε ψύχραιμοι και σοβαροί σε ολόκληρο το 90λεπτο, διότι η ΑΕΚ έχει παίκτες που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν τη ζημιά”.

Για την εικόνα της ΑΕΚ, ανέφερε ότι… “Και η ΑΕΚ ακόμη ψάχνεται, όπως και όλες οι ομάδες. Την Κυριακή θα φανεί ποια ομάδα είναι σε καλύτερη κατάσταση”, ενώ για τις κακές στιγμές που είχε η ομάδα στο παιχνίδι με τον Άρη, τόνισε: “Μία ομάδα είναι όπως ένα ζωντανός οργανισμός. Έχει τις καλές και τις κακές στιγμές. Υπάρχουν στιγμές που όλα κυλούν ρολόι και κάποιες άλλες που τίποτα δεν πάει καλά. Κόντρα στον Άρη που είναι μία πολύ καλή ομάδα, υπήρχαν στιγμές που είχαμε προβλήματα. Ο αντίπαλος πήρε τον έλεγχο του αγώνα και μας δημιούργησε προβλήματα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Γι’ αυτό υπάρχει η θεωρεία και η τακτική, με σκοπό να περιορίσουμε αυτές τις κακές στιγμές.


Σχετικά Άρθρα

Back to Top