Γιαννουζάκου: Ετοιμες στην πρεμιέρα

Ικανοποιημένη είναι η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος του Ηρακλή, Ζωή Γιαννουζάκου, μετά από 15 ημέρες συνεχών προπονήσεων. Μιλώντας στην BLUEARENA, υποστήριξε: «Παρά την κούραση που …

Ηρακλής

Ικανοποιημένη είναι η προπονήτρια του γυναικείου τμήματος του Ηρακλή, Ζωή Γιαννουζάκου, μετά από 15 ημέρες συνεχών προπονήσεων. Μιλώντας στην BLUEARENA, υποστήριξε: «Παρά την κούραση που υπάρχει είμαι ευχαριστημένη από τις παίκτριες μου. Καθημερινά βλέπω στις προπονήσεις ότι όλες έχουν τρομερή διάθεση. Αυτό είναι ότι καλύτερο γιατί αντιλαμβάνονται σε ποια ομάδα αγωνίζονται».

Οσον αφορά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα και για το κατά πόσο έχουν «δέσει» στην ομάδα δήλωσε: «Ολες οι καινούργιες αθλήτριες έχουν δεθεί απόλυτα. Το γεύμα της περασμένης Τρίτης έγινε και για το λόγο αυτό, αλλά κυρίως για να βρεθούμε με τους παράγοντες». Για την κλήρωση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου υποστήριξε: «Στο Πρωτάθλημα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες οπότε τα πράγματα είναι δύσκολα .Στο Κύπελλο είχαμε μια καλή κλήρωση αλλά και στις δύο περιπτώσεις θα το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο».

Για την ετοιμότητα του Ηρακλή, υπογράμμισε: «Η ομάδα θα είναι απολύτως έτοιμη όταν κάποιες παίκτριες επιστρέψουν από τους τραυματισμούς τους. Δύο παίκτριες που βρίσκονται σε καλό επίπεδο η αποκατάσταση τους είναι η Γωγώ Κανταρά και η Σοφία Κασάπη. Μεγαλύτερο πλήγμα είναι αυτό με την Εύα Κατωπόδη που θα επιστρέψει τον Οκτώβριο. Η Εύα είναι ένα από τα βασικά κλειδιά της ομάδας. Πιστεύω ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε απολύτως έτοιμοι». Την ερχόμενη Τρίτη ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει σε φιλικό την ομάδα του ΕΟΣ.

Σχετικά Άρθρα

Ο Μπέρι, στα μπουζούκια, για την πρόκριση στο πρωταθλητριών! (vid)

Μπάσκετ

Back to Top