Βογιατζόγλου: “Επέστρεψα στο σπίτι μου”

Ένα-ένα τα προβλήματα του κυανόλευκο πόλο φαίνεται να βρίσκουν λύση. Το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, ο Λάμπρος Βογιατζόγλου, επέστρεψε για να την στήριξη στα δύσκολα, …

Άλλα αθλήματα

Ένα-ένα τα προβλήματα του κυανόλευκο πόλο φαίνεται να βρίσκουν λύση. Το μεγαλύτερο όνομα της ομάδας, ο Λάμπρος Βογιατζόγλου, επέστρεψε για να την στήριξη στα δύσκολα, αποδεικνύοντας το πόσο αγαπά αυτή την ομάδα και τον κόσμο της. Το γεγονός αυτό είναι παρά πολύ καλό για την ομάδα του Ηρακλή, καθώς με ένα παίκτη της κλάσης του Λάμπρου, αυξάνει σημαντικά της πιθανότητες ανόδου στην Α1 εθνική κατηγορία. Εκεί που πρέπει να αγωνίζεται ένας τόσο μεγάλος σύλλογος.

Ο Λάμπρος Βογιατζόγλου μίλησε στην BLUEARENA για την μεγάλη επιστροφή: “Επέστρεψα στην ομάδα που αγαπώ. Αποφάσισα ότι το σωστό είναι να στηρίξω τον Ηρακλή, τώρα στα δύσκολα. Αγωνίζομαι στην ομάδα τα τελευταία δέκα χρόνια και με τα παιδιά είμαστε μια παρέα, μια οικογένεια. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Α1, εκεί όπου ανήκει. Όλα αυτά τα χρόνια στον Ηρακλή περάσαμε πολλά. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να προσέξουμε και να σταματήσει αυτό. Είναι κρίμα ο Ηρακλής να ανεβαίνει και να κατεβαίνει κατηγορία συνέχεια. Του αξίζει να είναι στην Α1 και γιατί όχι να κυνηγάει και κάτι περισσότερο”.

Aξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Δημήτρης Τριαντάφυλλου και το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε το μπάτζετ της φετινής σεζόν για το πόλο και δήλωσαν ότι θα προσπαθήσουν να λύσουν τα προβλήματα του τμήματος.

Back to Top