Ανακοίνωση Λέσχης Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή για διαρκείας

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας από τη Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η σημερινή (9/9) ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ …

Ηρακλής

Ξεκίνησε η προπώληση εισιτηρίων διαρκείας από τη Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αναλυτικά η σημερινή (9/9) ανακοίνωση: «Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή, πιστή στις αρχές και στις διακηρύξεις της, άρχισε την προπώληση εισιτηρίων διαρκείας της αγαπημένης μας ομάδας (200 ευρώ).

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι η ομάδα μας μπορεί να επανέλθει στην κορυφή του Ελληνικού Βόλεϊ. Πρέπει όμως όλοι μαζί να συνεισφέρουμε οικονομικά με την αγορά ενός τουλάχιστον εισιτηρίου διαρκείας, ειδικά σε αυτή την εποχή που το ΤΑΠ χρειάζεται τη στήριξη όλων μας.
Υπεύθυνος επικοινωνίας: ΣΚΟΥΜΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 6977319761.

Υ.Γ Η Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή έχει ήδη συνεισφέρει με ένα αρχικό ποσό 4.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί στην αγορά 20 εισιτηρίων διαρκείας. Τα ανωτέρω χρήματα παρεδόθησαν στη Διοίκηση του ΤΑΠ, από τον Πρόεδρο της Λέσχη Φίλων Βόλεϊ Ηρακλή κ. Αρτακιανό Αντώνιο και το μέλος της διοίκησης κ. Κολύμπατζη Θεόφιλο. Και συνεχίζουμε…».

Σχετικά Άρθρα

Oλόκληρος ο τελικός της Δραπετσώνας και η κατάκτηση του τίτλου! (vid)

Βόλει

Back to Top