Λέκι: “Στον Ηρακλή και τη νέα χρονιά”

«Είτε είμαστε στην Ευρώπη είτε όχι, εγώ θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή». Ο Ματίας Λέκι εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στο κυανόλευκο …

Ηρακλής

«Είτε είμαστε στην Ευρώπη είτε όχι, εγώ θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή». Ο Ματίας Λέκι εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει στο κυανόλευκο ρόστερ, πέραν του ενός έτους που προβλέπει το ισχύον συμβόλαιο. Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» και η BLUEARENA σας παρουσιάζει τα κυριότερα σημεία των δηλώσεών του.

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, θέλουμε να παίξουμε έξυπνα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες φυσικά θα κυνηγήσουν την νίκη, θέλουμε όμως να είμαστε εμείς οι νικητές. Το παιχνίδι είναι σημαντικό για μένα, γιατί είναι σημαντικό για τον Ηρακλή. Θέλουμε την νίκη για την ομάδα μας, τίποτε άλλο. Δεν έχω κάποιο έξτρα κίνητρο επειδή έφτασα πέρυσι κοντά στην ΑΕΚ αλλά δεν έγινε η μεταγραφή. Δεν έχω να αποδείξω κάτι. Θα παίξω για την νίκη του Ηρακλή καθώς αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα, θέλουμε να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση μας ως ομάδα».

ΤΑ ΣΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: «Το θετικό είναι ότι έχουμε στην ομάδα αρκετές προσωπικότητες, ειδικά από το κέντρο και μπροστά. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Στα αρνητικά θα έλεγα ότι θέλουμε ακόμη δουλειά, ήρθαν άλλωστε πολλοί νέοι παίκτες στην ομάδα. Πρέπει να δέσουμε κι άλλο και να βελτιώσουμε τακτικά το παιχνίδι μας. Είναι όμως απλά θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ: «Η αμυντική λειτουργία δεν αφορά μόνο στους παίκτες της άμυνας. Είναι συλλογική προσπάθεια της ομάδας, όπως και η επίθεση φυσικά. Πρέπει λοιπόν να υπάρχει αλληλοκάλυψη και βοήθειες. Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη ήταν κάπως μακριά οι γραμμές και φάνηκε. Πιστεύω στα παιχνίδια που ακολουθούν να μπορέσουμε να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα».

ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ: «Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Ηρακλή για την ευκαιρία που μου έδωσε να παίξω ποδόσφαιρο μετά από ένα χρόνο αποχής. Είτε είμαστε στην Ευρώπη είτε όχι, εγώ θα ήθελα να παραμείνω στον Ηρακλή. Αν είμαστε πάντως στην Ευρώπη ακόμη καλύτερα γιατί αυτό θα σημαίνει ότι έγινε καλή δουλειά και καλή προσπάθεια στην σεζόν».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ: «Δεν το ήξερα αυτό. Είδα τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι. Ήταν ένα άσχημο συμβάν, που δεν πρέπει να γίνεται ποτέ και πουθενά. Ως Αργεντινός πάντως ξέρω πως το πάθος για την ομάδα οδηγεί καμιά φορά σε λάθη που βλάπτουν την ομάδα. Της κάνουν ζημιά».

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Καυτανζόγλειο ΚΑΙ με Καλαμάτα και… βουλώστε το!

Ποδόσφαιρο

Σπουδαίο μήνυμα ανθρώπινης ευαισθησίας από τον Μάκη Γιαννίκογλου (pic)

Ποδόσφαιρο

Καράογλου από το βήμα της Βουλής: “Ο Ηρακλής είναι, πλέον, υγιής και βιώσιμος!” (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top