Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, με σκοπό να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε για πρώτη φορά να μην ζητήσει εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδι της …

Ηρακλής

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση, με σκοπό να εξηγήσει τους λόγους που αποφάσισε για πρώτη φορά να μην ζητήσει εισιτήρια για εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της κυανόλευκης ΠΑΕ:

«Η απόφαση να μην ζητήσουμε εισιτήρια για τον αγώνα με την Α.Ε.Κ. δεν ήταν εύκολη. Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, στα δύο χρόνια, που βρίσκεται στα κοινά της ομάδας, έχει αποδείξει ότι δεν θέλει πουθενά ο ΗΡΑΚΛΗΣ να αγωνίζεται χωρίς τον κόσμο του και έχει κάνει τα πάντα, προκειμένου να εξασφαλίζει εισιτήρια σε όλες τις έδρες.

Η συγκεκριμένη στιγμή, όμως, μετά τα όσα έγιναν στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, μας καλεί να αναλογιστούμε όλοι – από όποιο πόστο κι αν βρισκόμαστε, είτε φίλοι της ομάδας, είτε διοικούντες – τις ευθύνες μας και να μοιραστούμε τους προβληματισμούς μας, συμβάλλοντας στην μεγαλύτερη δυνατή στήριξη του ΗΡΑΚΛΗ.

Η απόφαση αυτή δεν είναι απόφαση τιμωρίας , αλλά απόφαση προβληματισμού. Ας αποτελέσει το ξεκίνημα μιας νέας, ειλικρινούς σχέσης, στην προοπτική να βρεθεί – επιτέλους – ο τρόπος ώστε ο πραγματικός φίλος του ΗΡΑΚΛΗ να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, με συνέπεια και υπευθυνότητα, χωρίς οι μεμονωμένοι κύκλοι, που βρίσκουν χώρο δράσης, να πληγώνουν κάθε φορά την ομάδα μας και την αγάπη όλων μας για αυτήν. Ας προσανατολιστούμε όλοι στο να βρούμε το σωστό δρόμο και ας πάψουμε να αποδυναμώνουμε τον ΗΡΑΚΛΗ με αποφάσεις μας και πράξεις μας.

Σημειώνεται, βεβαίως, ότι οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ, μεμονωμένα, μπορούν να βρεθούν στο Ο.Α.Κ.Α. και να παρακολουθήσουν την κυριακάτικη αναμέτρηση».

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top