Όταν ο Κώστας συνάντησε τον Μίτια

Κώστας Προύσαλης και Μίτια Γκασπαρίνι. Την Κυριακή (6/9) κοντραρίστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδας-Σλοβενίας στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και από τον Οκτώβριο θα φορούν τα …

Ηρακλής

Κώστας Προύσαλης και Μίτια Γκασπαρίνι. Την Κυριακή (6/9) κοντραρίστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδας-Σλοβενίας στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και από τον Οκτώβριο θα φορούν τα ίδια χρώματα και τον Ημίθεο στο στήθος. Οι νέοι παίκτες του Ηρακλή συναντήθηκαν στο περιθώριο του 3-1 της Εθνικής μας και μίλησαν για τον Γηραιό, με τον 29χρονο πασαδόρο να καλωσορίζει τον Σλοβένο διαγώνιο και να του μαθαίνει τα… κατατόπια.

Όταν ανακοινώθηκε πριν από καιρό ότι η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει στον όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος την Σλοβενία ο Κώστας Προύσαλης είχε πει: «Ωραία, θα δούμε τι μπορεί να κάνει ο νέος μας διαγώνιος».

Ο πασαδόρος του Ηρακλή που εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Τουρκία περίμενε να δει τον Μίτια Γκασπαρίνι στα πρώτα παιχνίδια με Ισπανία και Σλοβακία, αλλά ο προπονητής των Σλοβένων δεν τον χρησιμοποίησε.

Κάτι που έκανε στην Κυριακάτικη αναμέτρηση της Εθνικής μας, όπου αγωνίστηκε στα δύο τελευταία σετ. Ο Σλοβένος διαγώνιος ξεχώρισε με τους έξι άσσους του και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Προύσαλη και να μιλήσουν για την νέα τους ομάδα στην Ελλάδα.

Αφού… συστήθηκαν, ο Γκασπαρίνι ρώτησε διάφορα για τον Ηρακλή, με τον 29χρονο πασαδόρο να τον ενημερώνει για όλα όσα αφορούν τον δευτεραθλητή Ευρώπης. Μέχρι και το πρόγραμμα του πρωταθλήματος του είπε, ενώ σε ερώτηση μας για τον Γκασπαρίνι, ο πασαδόρος του Γηραιού δήλωσε: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή. Παίζει με δύναμη, έχει φοβερό σέρβις και με την εκρηκτικότητα του μπορεί να αιφνιδιάσει».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top