Γρηγορίου: “Τεράστιες οι ευθύνες της σεκιούριτι”

Για τεράστιες ευθύνες της εταιρίας που ανέλαβε τη φύλαξη του Καυτανζογλείου, έκανε λόγο ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Χάρης Γρηγορίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό …

Ηρακλής

Για τεράστιες ευθύνες της εταιρίας που ανέλαβε τη φύλαξη του Καυτανζογλείου, έκανε λόγο ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ηρακλής, Χάρης Γρηγορίου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

«Πιστεύω ότι είναι τεράστιες οι ευθύνες της εταιρείας σεκιούριτι», ανέφερε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια σχολίασε την απόφαση και εξήγησε για ποιο λόγο η ΠΑΕ Ηρακλής θα καταθέσει έφεση: «Με λυπεί που η απόφαση χαρακτηρίζει τα επεισόδια εκτεταμένα και ως Ηρακλής θα κάνουμε ένσταση γι’ αυτό. Κρίνοντας το ύψος του προστίμου, ήταν σε καλό επίπεδο. Την Δευτέρα πάντως θα γίνει έφεση για να απαλειφθεί ο χαρακτηρισμός ως εκτεταμένα επεισόδια καθώς στην συνέχεια ο Ηρακλής θα θεωρηθεί υπότροπος σε περίπτωση που γίνουν επεισόδια κι άλλη φορά. Για να αυξηθεί η ποινή, θα πρέπει να κάνει ένσταση ο πρόεδρος της Επιτροπής. Αν γίνει αυτό, η υπόθεση θα συζητηθεί πάλι από την αρχή. Αν κάνουμε μόνο εμείς τότε δεν υπάρχει ζήτημα αύξησης της ποινής».

Για την ένσταση του Άρη, είπε: «Δεν ανησύχησα για την ένσταση του Άρη από την αρχή και το είχα πει μάλιστα και στους ανθρώπους της διοίκησης του Ηρακλή. Στον κανονισμό δεν προβλέπεται τέτοιου είδους ένσταση, οπότε ήταν αβάσιμη. Ο Άρης σαφώς και μπορεί να κάνει ένσταση, έχει το δικαίωμα, αλλά και πάλι δεν ανησυχώ».

Σχετικά Άρθρα

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Φοφόνκα: “Ο κόσμος του Ηρακλή πληρώνει τα εγκλήματα των διοικήσεων!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top