Αυτός είναι ο κόσμος του Ηρακλή (video)

Πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τη μειοψηφία; Παρασυρθήκαμε όλοι μας από τα μεμονωμένα περαστικά που συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη και… ξεχάσαμε τι έκανε η …

Ηρακλής

Πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τη μειοψηφία; Παρασυρθήκαμε όλοι μας από τα μεμονωμένα περαστικά που συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Άρη και… ξεχάσαμε τι έκανε η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Ηρακλή. Οι 17.000 οπαδοί της ομάδας που δημιούργησαν μία καταπληκτική ατμόσφαιρα και δεν έχουν άδικο όσοι λένε ότι η κερκίδα του Σαββάτου ήταν ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών.

Και όμως, λόγω της συμπεριφοράς μίας χούφτας ανθρώπων, το «καυτό» Καυταντζόγλειο του περασμένου Σαββάτου, θα μετατραπεί σε ένα «παγωμένο» στάδιο στο παιχνίδι με τη Λάρισα. Δεν είναι κρίμα που τόσο λίγοι άνθρωποι στερούν από χιλιάδες κόσμου την ευχαρίστηση να παρακολουθούν παιχνίδια της αγαπημένης τους ομάδας;

Τα όσα δυσάρεστα συνέβησαν το Σάββατο στο περιθώριο του ντέρμπι με τον Άρη, ας αποτελέσουν παραδείγματα προς αποφυγή στο μέλλον. Ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα έχει αντιληφθεί την τεράστια δυναμική του κυανόλευκου κόσμου. Και αυτό, ορισμένους –εκτός Ηρακλή- τους ενοχλεί, γιατί είχαν μάθει διαφορετικά. Είχαν συνηθίσει σε ένα αδύναμο Ηρακλή, με λίγους οπαδούς, φτωχό συγγενή των υπολοίπων δύο της πόλης.

Ας μην τους δώσει κανείς άλλη φορά το δικαίωμα να ασχοληθούν αρνητικά με τον κόσμο του Ηρακλή. Γιατί είναι άδικο οι λίγοι να χαλούν ότι όμορφο έχουν δημιουργήσει με πολύ κόπο και αγώνα οι πολλοί. Ρίξτε μία ματιά στο βίντεο που ακολουθεί και θα αντιληφθείτε τι έχει καταφέρει η συντριπτική πλειοψηφία των φίλων του Ηρακλή.

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ΓΣ απορρίπτει τη λογική του… “μεταξύ μας… Μεταξά”…

Ποδόσφαιρο

Καράογλου στην Επιτροπή της Βουλής: “Αποκαταστήστε τον Ηρακλή!”

Ποδόσφαιρο

Καλαϊτζίδης: “Το σύστημα της Αθήνας εκτέλεσε τον Ηρακλή-Θα βρει λύση ο ΓΣ”

Ποδόσφαιρο

Back to Top