Ισόπαλο το φιλικό με τον Άρη (2-2)

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα (2/9) ο Ηρακλής στη Μίκρα, αντιμετωπίζοντας τον Άρη. Οι κυανόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σετ με τους κίτρινους (25-21, …

Ηρακλής

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε σήμερα (2/9) ο Ηρακλής στη Μίκρα, αντιμετωπίζοντας τον Άρη. Οι κυανόλευκοι ήρθαν ισόπαλοι 2-2 σετ με τους κίτρινους (25-21, 25-20, 19-25, 19-25), επηρεαζόμενοι από τις πολλές αλλαγές μετά το υπέρ τους 2-0. «Ήταν μια καλή προπόνηση», δήλωσε ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας.

Την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα είχε ο Χάρι Μπρόκινγκ στο φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο κλειστό της Μίκρας. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές τους ομάδες (αναμένεται και η άφιξη του Κάλα) και μετά το 2-0 προχώρησε σε αρκετές αλλαγές. Αρχικά παρέταξε την ομάδα με πασαδόρο τον Χαριτωνίδη, διαγώνιο τον Κράβαρικ, ακραίους τους Γκόρτσιανουκ, Μπάρανεκ, κεντρικούς τους Κανέλλο , Χαραλαμπίδη, και λίμπερο τον Μπαμπαλιούτα. Στο δεύτερο σετ δοκίμασε ως πασαδόρο τον Γεωργιάδη ενώ στη πορεία έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους Εφραιμίδη, Παλέντζα, Σωτηρίου, και Κολτσιάκη.

Αμέσως μετά και το τέλος του φιλικού ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας δήλωσε: «Νομίζω ότι ήταν μία καλή προπόνηση. Μέσα από αυτό το φιλικό οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να βγάλουν συμπεράσματα. Για εμάς στην ουσία ήταν  η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο αφού το τελευταίο διάστημα ασχολούμασταν κυρίως με τη φυσική κατάσταση. Υπάρχει κούραση στην ομάδα από την προετοιμασία και αυτό φάνηκε στο φιλικό αλλά αυτός είναι ο ρόλος της προετοιμασίας. Ο προπονητής έδωσε χρόνο σε όλους τους παίκτες και δοκίμασε διάφορα σχήματα». Το επόμενο φιλικό παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (5/9) με τον ΠΑΟΚ.

Ηρακλής (Μπρόκινγκ) : Κράβαρικ 5(1μπλοκ), Μπάρανεκ 6, Γκόρτσιανουκ 12(2μπλοκ), Χαριτωνίδης 1, Κανέλλος 8(2μπ) , Χαραλαμπίδης , Γκόρτσιανουκ,  Μπαμπαλιούτας (λ-75%), Γεωργιάδης,  Εφραιμίδης Ν 3., Σωτηρίου, Παλέντζας 3.  

Άρης Μαρμούρης (Οικονομίδης): Μιλιβόγιεβιτς 7, Πετρέας 4 (1μπλοκ), Τερζής 1 (2 μπλοκ), Κιόσης 4 (3 μπλοκ), Σαρικείσογλου 16 (1 μπλοκ, 50% υπ.), Τζελάτης 21 (2 μπλοκ), Παπαδημητρίου (λ-60%)/ Καραγιάννης (λ-67%), Πιπέργιας 1, Τακουρίδης 4.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top