Διαθεσόπουλος: «Απούσα η πολιτεία»

Αν και η εθνική ομάδα πόλο των εφήβων εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σίμπενικ, κατακτώντας  το ασημένιο μετάλλιο, η πολιτεία σύμφωνα …

Άλλα αθλήματα

Αν και η εθνική ομάδα πόλο των εφήβων εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Σίμπενικ, κατακτώντας  το ασημένιο μετάλλιο, η πολιτεία σύμφωνα με τον  πρόεδρο της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλο ήταν απούσα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Διαθεσοπολος είπε τα εξής: “Στην ουσία είναι σαν να πήραμε το χρυσό μετάλλιο. Η ομάδα με την παρουσία της απέδειξε ότι ήταν η καλύτερη της διοργάνωσης, διαθέτοντας το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, με 5-6 παίκτες γεννημένους το 1993-94. Αυτό πάντως που έγινε στον τελικό δεν έχει ξανασυμβεί στα χρονικά του αθλήματος. Η Κροατία νίκησε με το έτσι θέλω των διαιτητών. Και αν νικούσαμε, ακόμα εκεί θα ήμασταν”, και συνέχισε  “Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Παίκτες, προπονητές και όλους όσοι βοήθησαν, αλλά και στον Ανδρέα Γούνα, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα. Σε ό,τι αφορά στην Πολιτεία, ήταν, ως συνήθως, απούσα. Από τη Ρώμη και μετά δεν έχει πάρει μυρωδιά τι έχει συμβεί στο ελληνικό πόλο. Ισως ο Μπολτ είναι πιο αξιόλογος από τα ελληνόπουλα που φέρνουν διακρίσεις στη χώρα τους”.

Back to Top