Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας

Την υπερασπιστική της γραμμή ετοιμάζει η νομική υπηρεσία του Ηρακλή. Το κατηγορητήριο θα φτάσει πιθανότατα σήμερα στα γραφεία της Μίκρας, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η …

Ηρακλής

Την υπερασπιστική της γραμμή ετοιμάζει η νομική υπηρεσία του Ηρακλή. Το κατηγορητήριο θα φτάσει πιθανότατα σήμερα στα γραφεία της Μίκρας, αλλά ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία. Πληροφορίες από τη Σούπερ Λίγκα, αναφέρουν ότι υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της έδρας για ένα παιχνίδι. 

Στόχος της ΠΑΕ Ηρακλής είναι να αποφευχθεί η τιμωρία της έδρας, ποινή που επανήλθε από φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι οι κυανόλευκοι είναι υπότροποι από το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στον Πανθρακικό. Θυμίζουμε ότι για όσα συνέβησαν σε εκείνο το παιχνίδι, η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 19.000 ευρώ.

Το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά και οι τρόποι αντιμετώπισης του σοβαρού –όπως εξελίσσεται- προβλήματος, αποτέλεσε βασικό θέμα συζήτησης στη σημερινή έκτακτη σύσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ. Είχε διάρκεια περίπου έξι ωρών και πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Αντώνη Ρέμου. Παράλληλα, συζητήθηκαν και διάφορα άλλα θέματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της κυανόλευκης εταιρίας.

Σχετικά Άρθρα

Αυστηρό “φιλτράρισμα” στον – όποιον – υποψήφιο επενδυτή…

Ποδόσφαιρο

Back to Top