Δεν κρατιέται ο Ιταλός

Βούτυρο στο ψωμί του Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα ήταν η διακοπή του Πρωταθλήματος. Από την ώρα που αποκτήθηκε ο Ιταλός αρκετοί ήταν αυτοί που την… περίμεναν …

Ηρακλής

Βούτυρο στο ψωμί του Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα ήταν η διακοπή του Πρωταθλήματος. Από την ώρα που αποκτήθηκε ο Ιταλός αρκετοί ήταν αυτοί που την… περίμεναν για να κερδίσει τον χρόνο που ήθελε ώστε να προετοιμαστεί ακόμη περισσότερο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν στον βαθμό της αγωνιστικής ετοιμότητας που ήθελε. Και το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Επίσης, είναι αλήθεια ότι αυτό που είχε πει… «το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση και αυτή υπάρχει. Θέλω να δώσω το μάξιμουμ στον Ηρακλή», το έκανε πράξη και στις προπονήσεις. Δεν το άφησε δηλαδή μόνο στη θεωρία και αυτός ήταν ο λόγος που κατάφερε να μπει στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αρη.

Ο Ολεγκ Προτάσοφ δεν τον χρησιμοποίησε βεβαίως καθόλου και θα περιμένει λίγο ακόμη για το ντεμπούτο του, η συμμετοχή του όμως στην αποστολή δείχνει ότι ο Ουκρανός τεχνικός άρχισε να μένει ικανοποιημένος από το σε ποια κατάσταση βρίσκεται τώρα.

Γνωρίζει όμως και ο ίδιος ότι θα χρειαστεί λίγο ακόμη για αυτό και το διάστημα της διακοπής είναι ευεργετικό. Και για την ομάδα βεβαίως που θα πάρει κι άλλον χρόνο για να δουλέψει περισσότερο και να γνωρίζονται κάθε μέρα και περισσότερο τα πολλά νέα πρόσωπα και για τον ίδιο τον παίκτη. Ο Ντάλα Μπόνα πάντως δεν κρατιέται και περιμένει πώς και πώς το ντεμπούτο του και τη σειρά αγώνων.

Εντυπωσιάστηκε με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο ντέρμπι και η μαζική προσέλευση του κόσμου είναι ό,τι καλύτερο και για τους νέους παίκτες που γνωρίζουν και τη δυναμική της ομάδας. Από τις πρώτες μέρες ο Ιταλός είχε καταφέρει να κερδίσει τους συμπαίκτες του.

Αυτό που είχε γραφτεί και τότε, ότι δηλαδή λένε για αυτόν… «αυτός ξέρει πολύ ποδόσφαιρο», είναι αλήθεια. Βγάζει και μια προσωπικότητα που επίσης αρέσει. Το θέμα είναι να φτάσει και αυτός στον βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας που θέλει. Αυτό είναι το σημαντικό και για αυτό βοηθά η διακοπή του Πρωταθλήματος. Η προσαρμογή του πάντως δεν ήταν δύσκολη και γιατί μιλά και αγγλικά οπότε μπορεί εύκολα να συνεννοείται με τους υπόλοιπους

Τα όσα είχε περάσει με τη Νάπολι (οι κόντρες, το αγωνιστικό περιθώριο) θέλει να τα αφήσει όσο γίνεται πιο γρήγορα πίσω του και να πάρει και πάλι μια σειρά αγώνων. Το σίγουρο πάντως είναι ότι θα χρειαστεί και αυτός μια ροή παιχνιδιών για να φτάσει στο σημείο που θέλει.  

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται το “σαφάρι” των χορηγικών συνεργασιών

Ποδόσφαιρο

Παράλληλη ποδοσφαιρική μαγεία από Βάσια και Μαραντόνα! (vid)

Ποδόσφαιρο

Back to Top