Χαριτωνίδης: «Καταδικασμένοι να πρωταγωνιστήσουμε»

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Άρη ήταν ο Γιάννης Χαριτωνίδης. …

Ηρακλής

Ένας από τους εκπροσώπους της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή που βρέθηκε στο Καυτανζόγλειο για να παρακολουθήσει το ντέρμπι με τον Άρη ήταν ο Γιάννης Χαριτωνίδης. Ο πασαδόρος των κυανόλευκων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ για την προετοιμασία της ομάδας και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

«Γίνεται τρομερή δουλειά στις προπονήσεις. Καθημερινά κάνουμε διπλές προπονήσεις. Δουλεύουμε πολύ πάνω στη φυσική κατάσταση. Το πρωί κάνουμε βάρη και στίβο και το απόγευμα δουλεύουμε στο γήπεδο. Το θετικό είναι ότι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ καλό. Όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στις προπονήσεις δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Και οι νέοι αθλητές που ενσωματώθηκαν φέτος στην ομάδα και οι παλιοί. Επίσης είναι πολύ σημαντικό που είμαστε δώδεκα στις προπονήσεις και δεν έχουμε πολλές απουσίες. Δουλεύουμε καλύτερα έτσι, και ο χρόνος κυλάει πιο ευχάριστα».

Αναφορικά με την παρουσία αρκετών νέων αθλητών στο τμήμα ο Χαριτωνίδης συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι πολύ θετικό που στην ομάδα συμμετέχουν νέοι σε ηλικία αθλητές. Ωστόσο και οι μεγαλύτεροι δεν υστερούν. Δουλεύουμε όλοι πολύ. Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για αυτά τα νέα παιδιά που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους να βλέπουν τον Κράβαρικ. Είναι πρότυπο για αυτούς. Λείπουν βέβαια αρκετοί αθλητές αλλά μόλις και αυτοί ενσωματωθούν θα είμαστε πολύ καλά».

Όσο για τους στόχους του Ηρακλή ο έμπειρος πασαδόρος είπε: «Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι. Νομίζω ότι τόσο ο προπονητής όσο και η διοίκηση έχουν ξεκαθαρίσει τους στόχους. Συμμετοχή στον τελικό πρωταθλήματος, διεκδίκηση του κυπέλλου και πρόκριση στο φάιναλ φορ του CEV CUP. Νομίζω ότι εάν εμείς εμφανιστούμε όπως πρέπει και μας βοηθήσει και η κλήρωση μπορούμε να φθάσουμε και πάλι στο φάιναλ φορ. Ο Ηρακλής κακά τα ψέματα είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Τα πάντα βέβαια και στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση».

Σε ερώτηση για το τι περιμένει από το νέο πρωτάθλημα ο Γιάννης Χαριτωνίδης τόνισε: «Και του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο. Μπορεί ίσως να μην είναι καλύτερο από το περσινό αλλά οι ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο έχουν ενισχυθεί περισσότερο. Θα υπάρχει περισσότερο πίεση στην πρώτη πεντάδα. Και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκε και ο Παναθηναϊκός, και η Πάτρα και ο Άρης. Θα υπάρχει λοιπόν ανταγωνισμός μεγάλος στις πρώτες θέσεις. Για αυτό ακριβώς και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου μας. Θα πρέπει οι φίλαθλοι του Ηρακλή να γεμίζουν το γήπεδο ασφυκτικά όπως έκαναν παλιά γιατί πραγματικά σε μία καυτή έδρα όπως είναι η Μίκρα όταν είναι γεμάτη πολύ δύσκολα θα χάσουμε. Πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για να φέρουμε τον Ηρακλή εκεί που του αξίζει».

Σχετικά Άρθρα

Back to Top