Καταλήγει στον ΟΦΗ ο Αγρίτης

Στον ΟΦΗ καταλήγει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ανέστης Αγρίτης. Στον Μυτιληνιό επιθετικό δόθηκε άδεια από την ΠΑΕ Ηρακλής για να ταξιδέψει στην Κρήτη και να …

Ηρακλής

Στον ΟΦΗ καταλήγει εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου ο Ανέστης Αγρίτης. Στον Μυτιληνιό επιθετικό δόθηκε άδεια από την ΠΑΕ Ηρακλής για να ταξιδέψει στην Κρήτη και να συζητήσει με τους ανθρώπους της κρητικής ομάδας το ενδεχόμενο να συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Την ίδια στιγμή, δημοσιεύματα από την Κρήτη κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ο Αγρίτης θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να λύσει το συμβόλαιό του με τους κυανόλευκους.

Κάτι που αποτελεί επιθυμία του ίδιου, αφού έχει αντιληφθεί ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Όλεγκ Προτάσοφ. Για την επιθετική γραμμή, στο μυαλό του Ουκρανού τεχνικού αποτελεί την πέμπτη επιλογή πίσω από τους Γιάκομπ, Ντίκα, Μπόσνιακ και Γιάντση, ενώ είναι η τέταρτη επιλογή για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, πίσω από τους Τούμα, Μιλάνο, Γιάντση.

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζει η προπώληση των διαρκείας για τον νέο ποδοσφαιρικό Ηρακλή!

Ποδόσφαιρο

Ηρακλειδέας από πιτσιρικάς, ο Κώστας Γεωργιάδης!

Ποδόσφαιρο

Το “παρών” του Γρηγόρη Φανάρα στον πόλεμο της επανεκκίνησης!

Ποδόσφαιρο

Back to Top