Ο Φερνάντο Μαρκές στην Εσπανιόλ

Στην Εσπανιόλ θα αγωνίζεται ο Φερνάντο Μαρκές. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή που επιστρέφει έτσι στην ισπανική …

Διάφορα

Στην Εσπανιόλ θα αγωνίζεται ο Φερνάντο Μαρκές. Η ισπανική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία με τον πρώην παίκτη του Ηρακλή που επιστρέφει έτσι στην ισπανική λίγκα. Χάπι-εντ λοιπόν για τον Μαρκές για τον οποίον υπήρχαν κάποια στιγμή πληροφορίες που τον ήθελαν να αποτελεί και στόχο της Σέλτικ.

Ο Ισπανός δοκιμαζόταν από την ισπανική ομάδα εδώ και περίπου μία εβδομάδα και κατάφερε να πείσει τον προπονητή, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Στην αναφορά που γίνεται στα ισπανικά ΜΜΕ, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες είναι πιο πίσω σε βαθμό αγωνιστικής ετοιμότητας για αυτό και θα κάνει δικό του πρόγραμμα για ένα διάστημα. Στον Μαρκές έγιναν και ερωτήσεις για τον χαρακτήρα του και είπε ότι θέλει να τα αφήσει όλα αυτά και να πετύχει στην Εσπανιόλ.

Χαρακτηριστική μεταξύ άλλων είναι η συνέντευξη που έχει δώσει στη “MARCA” που έχει τίτλο… «Δεν θα αποτύχω στη Εσπανιόλ». Μεταξύ άλλων αναφέρει μέσα ότι είναι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο και σημειώνει για την Ελλάδα, ότι… «ωρίμασα. Απέκτησα αρκετή εμπειρία παίζοντας σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, όπως το ελληνικό. Για μένα είναι σημαντική ευκαιρία και δεν θέλω να τη χάσω».

Δείτε εδώ τη συνέντευξη του Μαρκές στη “MARCA”

Σχετικά Άρθρα

Γ΄ Εθνική: Δραματική επιστολή των παικτών προς τον πρωθυπουργό

Ποδόσφαιρο

Back to Top