Αηδονόπουλος: “Το Καυτανζόγλειο θα είναι έτοιμο με Λάρισα”

«Το Καυτανζόγλειο θα είναι έτοιμο με τη Λάρισα». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάρη Αηδονόπουλου, του προέδρου της Επιτροπής Σταδίου τα έργα (διαχωριστικά μεταξύ των …

Ηρακλής

«Το Καυτανζόγλειο θα είναι έτοιμο με τη Λάρισα». Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάρη Αηδονόπουλου, του προέδρου της Επιτροπής Σταδίου τα έργα (διαχωριστικά μεταξύ των κερκίδων και διαχωριστικά μεταξύ των κερκίδων και του αγωνιστικού χώρου) έχουν μπει στην τελική ευθεία και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Ηρακλή με τη Λάρισα (για την τέταρτη αγωνιστική) θα είναι όλα έτοιμα.

Σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis» είπε ότι στο παιχνίδι του Ηρακλή με τον Αρη θα είναι και παρατηρητές από την IAAF (της παγκόσμιας ομοσπονδίας στίβου δηλαδή) που είναι εδώ για να επιτηρήσουν την πορεία των έργων εν όψει του διεθνούς μήτινγκ που θα γίνει. Και επίσης, πρόσθεσε, θέλουν να παρατηρήσουν και τη συμπεριφορά του κοινού αν και βεβαίως άλλο είναι το κοινό και το πάθος σε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και άλλο σε ένα μήτινγκ στίβου.

Ο Αηδονόπουλος είπε ότι… «το ταρτάν φτιάχνεται, γραμμογραφείται. Η πτώση έστω και ενός πυρσού μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά και μαυρίλες. Ας περιοριστούμε στα συνθήματα. Εμείς, σαν Καυτανζόγλειο Στάδιο θεωρούμε τιμή που φιλοξενούμε μια ομάδα σαν τον Ηρακλή και είναι δικό του το στάδιο».

Βέβαια, υπάρχει πάντα η διάθεση για να έχει ο Ηρακλής αυτό που θέλει στο Στάδιο. Από τη διάθεση όμως και την πραγμάτωση κάποιων πραγμάτων η απόσταση δεν είναι πάντα μικρή. Πώς μπορεί να μην νιώθει ο Ηρακλής… νοικάρης όταν για κάθε τι που θέλει να κάνει πρέπει να ρωτάει κάποιον; Πώς μπορεί να μην νιώθει… φιλοξενούμενος όταν κάθε του αίτημα θα πρέπει να περάσει από επιτροπές; Ναι, μπορεί να υπάρχει η διάθεση, καμιά φορά όμως αυτή δεν αρκεί.

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top