“Γνωρίζουμε τη σημασία του ντέρμπι”

«Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του ντέρμπι». Στην καθιερωμένη συνέντευξη, ο Όλεγκ Προτάσοφ έδωσε το σύνθημα ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Άρη. «Αν και υπάρχουν …

Ηρακλής

«Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του ντέρμπι». Στην καθιερωμένη συνέντευξη, ο Όλεγκ Προτάσοφ έδωσε το σύνθημα ενόψει του μεγάλου αγώνα κόντρα στον Άρη. «Αν και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα, καταλαβαίνουν τη σημασία του ντέρμπι. Είναι ένα ιστορικό ντέρμπι. Για εμάς είναι σημαντικό για ένα ακόμη λόγο, αφού προερχόμαστε από μία εκτός έδρας νίκη και πρέπει να κερδίσουμε και στην έδρα μας για να έχει σημασία το διπλό στην Κομοτηνή».

Για την εικόνα που θέλει να παρουσιάσει η ομάδα του στο χορτάρι, είπε: «Θέλουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Εμείς, με καλή ψυχολογία, έχουμε μεγάλη όρεξη για μπάλα, δουλέψαμε και συζητήσαμε με τα παιδιά για τα προβλήματα που υπάρχουν και πώς μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Και ο Άρης είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε και την αμυντική μας λειτουργία. Είναι διαφορετικό να παίζεις εκτός με τον Πανθρακικό και εντός με τον Άρη».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει μία πρόβλεψη για το τελικό σκορ, ανέφερε ότι… «Δεν κάνω προγνωστικά γενικά», ενώ για το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και στην αποστολή, υποστήριξε: «Μπορεί να γίνουν αλλαγές και στην ενδεκάδα και στην αποστολή, μπορεί όμως και να μη γίνουν. Έχουμε μία προπόνηση ακόμα αύριο και θα δούμε. Να κρατήσουμε αυτά που ήταν καλά και να διορθώσουμε τα άσχημα».

Για το ενδεχόμενο να γίνει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, αρκέστηκε να πει ότι… «Μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όλα μπορούν να γίνουν».

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Διλμπέρης: “Η περιουσία του Συλλόγου δίνει αισιοδοξία για το ποδόσφαιρο”

Ποδόσφαιρο

Η τελευταία εμφάνιση του Βάσια, με τα χρώματα της Σοβιετικής Ένωσης! (vid)

Ποδόσφαιρο

Ο νέος ΓΣ εργάζεται και για την αναγέννηση του ποδοσφαιρικού Τμήματος!

Ποδόσφαιρο

Back to Top