Αρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του μπάσκετ. Η Ακαδημία Μπάσκετ αποτελείται από αγόρια και κορίτσια 7 χρόνων και άνω και οι προπονήσεις γίνονται κυρίως …

Ακαδημία

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής του μπάσκετ. Η Ακαδημία Μπάσκετ αποτελείται από αγόρια και κορίτσια 7 χρόνων και άνω και οι προπονήσεις γίνονται κυρίως Σαββατοκύριακα και κάποιες καθημερινές στο Ιβανώφειο.

Ο σκοπός που έχουν οι Ακαδημίες του Συλλόγου είναι να διδάξουν στα μικρά παιδιά τα μυστικά του αθλήματος σε ένα ιδανικό περιβάλλον και μέσα από αυτήν την διαδικασία να δημιουργηθούν οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα στελεχώσουν μελλοντικά τα αγωνιστικά τμήματα του Ηρακλή. Στα τμήματα υποδομής εργάζονται προπονητές με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση των βασικών του αθλήματος σε παΐδια μικρής ηλικίας και ο τρόπος δουλείας και λειτουργίας των Ακαδημιών είναι υποδειγματικός για τον χώρο του αθλήματος γενικότερα.

Κατά την διάρκεια της χρόνιας εκτός από τις ώρες των προπονήσεων των μικρών αθλητών υπάρχουν και πολλές άλλες δραστηριότητες για τους συμμετέχοντες όπως:
-Συμμέτοχες σε αγώνες και τουρνουά εντός και εκτός έδρας.
-Διοργάνωση μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής και γιορτής στο τέλος κάθε χρόνιας με πολλά δώρα και εκπλήξεις για τους συμμετέχοντες.
-Διάθεση σε όλους τους συμμετέχοντες εισιτήριων διάρκειας για τα τμήματα του συλλόγου (Ανδρικό Μπάσκετ-Γυναικείο Μπάσκετ-Ποδόσφαιρο) και παρακολούθηση των αγώνων των ανωτέρων τμημάτων από όλα τα παιδιά.
-Συμμέτοχη των παιδιών σε καλοκαιρινά Camp Basket.
-Συγκέντρωση από τα παιδιά και τους γονείς τροφίμων και λοιπού υλικού το όποιο δίνεται σε ιδρύματα και όσους το έχουν ανάγκη.
-Ιατρικές εξετάσεις των συμμετεχόντων.
-Παροχή στους συμμετέχοντες εκπτωτικών καρτών από χορηγούς του συλλόγου.
-Δημιουργία ημερολογίου Ακαδημιών και τμημάτων υποδομής.
Την φετινή χρονιά ο αριθμός των συμμετοχών αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλ. 2310 249600 (Ιβανώφειο ) η να περνούν απογευματινές ώρες από το γραφείο των τμημάτων υποδομής (Ιβανώφειο).

Σχετικά Άρθρα

Back to Top