Πρώτη προπόνηση για τις Γυναίκες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/8) το απόγευμα στο Ιβανώφειο η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Ολες οι αθλήτριες ήταν παρούσες και έτοιμες για …

Ηρακλής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (27/8) το απόγευμα στο Ιβανώφειο η πρώτη προπόνηση της νέας περιόδου για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Ολες οι αθλήτριες ήταν παρούσες και έτοιμες για μία δύσκολη χρονιά στην Α2, με στόχο να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο.

Με προπονήτρια της Ζωή Γιαννουζάκου που πλέον είναι σε ένα νέο ρόλο δημιουργήθηκε μία ομάδα κυρίως με ταλέντο αλλά και εμπειρία. Η τεχνικός του Ηρακλή επιστρέφει στο Ιβανώφειο, ένα γήπεδο που γνωρίζει πολύ καλά. “Σαν πρώτο βήμα ως προπονήτρια είναι πολύ σημαντικό για εμένα που θα είμαι στην Α2. Είναι τιμή μου που είμαι στον Ηρακλή. Για την ομάδα όμως, είναι πολύ κακό που βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Ολοι στην οικογένεια μας αγαπάμε τον Ηρακλή”, είπε αρχικά η Γιαννουζάκου και συνέχισε αναφερόμενη στους στόχους που έχουν τεθεί: “Καταρχάς, θέλουμε την παραμονή και τη δημιουργία ενός συνόλου που με το καιρό θα οδηγήσει την ομάδα στην κατηγορία που ανήκει”. Αναφορικά με το ρόστερ υποστήριξε: “Το ρόστερ θα παραμείνει όπως είναι. Δεν θα ανοιχτούμε άλλο γιατί δεν μας το επιτρέπει το μπάτζετ”. Τέλος έστειλε το μήνυμά της: “Ο Ηρακλής πρέπει να βρίσκεται στην Α1”.

Κατωπόδη: Ετοιμη να βοηθήσω

Στο Ιβανώφειο επέστρεψε η Εύα Κατωπόδη, μετά την περσινή της εμπειρία στον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού. Στις δηλώσεις της, η διεθνής αθλήτρια, τόνισε: “Πέρσι στον Παναθηναϊκό αγωνίζονταν πολύ μεγάλες παίκτριες. Με βοήθησαν στο να αποκτήσω εμπειρίες αλλά τα πράγματα δεν ήταν όσο επαγγελματικά περίμενα. Τερματίσαμε στην τρίτη θέση αλλά μπορούσαμε να πάμε και καλύτερα. Πλέον επέστρεψα στον Ηρακλή και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να επιστρέψει στην Α1. Επίσης, ως προσωπικό στόχο, έχω την καθιέρωσή μου στην Εθνική και σε λίγα χρόνια να αγωνιστώ σε κάποια μεγάλη ομάδα του εξωτερικού”.
Από τα νέα πρόσωπα των κυανόλευκων, είναι η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Η έμπειρη αθλήτρια, στις δηλώσεις της, υποστήριξε: “Εχω αγωνιστεί ξανά στην Α2 με την Καλαμαριά πριν δύο χρόνια. Το πρωτάθλημα της Α1 είναι πολύ πιο ανταγωνιστικό. Φέτος στην Α2 υπάρχουν πολλές ομάδες από την πόλη γι’ αυτό πιστεύω ότι θα είναι και αυτό πολύ ανταγωνιστικό”. Για τον Ηρακλή και την προετοιμασία που ξεκινά, δήλωσε “Πρώτα από όλα πρέπει να δέσουμε σαν ομάδα γιατί υπάρχουν πολλές καινούργιες παίκτριες. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερο μπάσκετ μπορούμε. Είναι νωρίς να μιλήσουμε από τώρα για άνοδο”.

 Εικόνες από την πρώτη προπόνηση

 

 

Η προπονήτρια του Ηρακλή, Ζωή Γιαννουζάκου

 

 

Η Εύα Κατωπόδη επέστρεψε στο Ιβανώφειο

 

 

Από τα νέα αποκτήματα των κυανόλευκων, η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top