Περιμένοντας την απόφαση

Εν αναμονή της απόφασης για την Ολύμπια Λάρισας, βρίσκονται οι επιτελείς του Ηρακλή και γι’αυτό παρατηρείται παγωμάρα στα μεταγραφικά θέματα. Πρώτο μέλημα, είναι να ξεκαθαρίσει …

Ηρακλής

Εν αναμονή της απόφασης για την Ολύμπια Λάρισας, βρίσκονται οι επιτελείς του Ηρακλή και γι’αυτό παρατηρείται παγωμάρα στα μεταγραφικά θέματα. Πρώτο μέλημα, είναι να ξεκαθαρίσει σε ποια κατηγορία θα αγωνίζεται την επόμενη περίοδο (τα νέα είναι ενθαρρυντικά από τα κέντρα των αποφάσεων) η ομάδα και θα ακολουθήσουν οι ανάλογες κινήσεις.

Στα γραφεία του ΤΑΚ συνεδριάζουν καθημερινά οι διοικούντες, όπως έπραξαν και σήμερα, παρουσία των χορηγών και των μελών της διοίκησης. Πολλές προτάσεις για ξένους και κοινοτικούς παίκτες φτάνουν καθημερινά στα χέρια του προπονητή (μία από αυτές που ξεχωρίζει είναι του Μίρο Ραϊσεβιτς αλλά δεν έχουν γίνει ουσιαστικές κινήσεις και δεν πρόκειται να προχωρήσει σύντομα), όπως και νεαρών παικτών με πολύ ταλέντο από ομάδες της Βορείου Ελλάδας. Και στην προσπάθεια να βρεθούν ταλέντα από την περιοχή, συνεισφέρουν άνθρωποι που αγαπούν τον Ηρακλή και έχουν θητεύσει παλιότερα στο Ιβανώφειο. Και μέσα σε όλα αυτά, θα προχωρήσουν και οι ενέργειες για τη στελέχωση και την ενδυνάμωση του τμήματος σε όλους τους τομείς. Σήμερα οι παίκτες απήλαυσαν το ρεπό τους και από αύριο επιστρέφουν σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Σχετικά Άρθρα

Back to Top