Ο Παγκόσμιος Τελικός Στίβου “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009”

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν ή και θα υπερασπιστούν  την παγκόσμια πρωτιά. Ο Παγκόσμιος Τελικός Στίβου …

Άλλα αθλήματα

Στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου οι κορυφαίοι αθλητές απ’ όλο τον κόσμο θα διεκδικήσουν ή και θα υπερασπιστούν  την παγκόσμια πρωτιά. Ο Παγκόσμιος Τελικός Στίβου “ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009” υπόσχεται να προσφέρει δύο ημέρες γεμάτες πάθος και συγκινήσεις, νικητές και κορυφαίες επιδόσεις, με πρωταγωνιστές τα μεγαλύτερα αστέρια του κλασικού αθλητισμού. Δώστε το παρόν στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, για ένα διήμερο ταξίδι εκεί που θα χτυπήσει η καρδιά του φετινού παγκόσμιου τελικού στίβου. Σπριντ που κόβουν την ανάσα, μακρινές βολές και μεγάλες επιδόσεις, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν έναν παγκόσμιο τελικό. Μέσα σε µία αξέχαστη ατµόσφαιρα που µόνο ο κλασικός αθλητισµός µπόροι να προσφέρει, περισσότεροι από 300 αθλητές απ’ όλες τις χώρες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Μαζί τους, πάνω από δέκα Έλληνες Πρωταθλητές, σας καλούν να παρευρεθείτε και να τους εμψυχώσετε. Μια από τις μεγαλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών η Ελενα Ινσιμπαγιεβα, θα δώσει το παρόν, να είστε όλοι  εκεί για να την χειροκροτήσετε.  Την  Δευτέρα 24 Αυγούστου πραγματοποιηθηκε  η πρώτη συγκέντρωση εθελοντών για τον Παγκόσμιο Τελικό Στίβου (World Athletics Final – IAAF / VTB Bank World Athletics Final). Περισσότεροι από 200 εθελοντές ενημερώθηκαν για τους τομείς που θα ασχοληθούν, ενώ μέχρι τέλους της εβδομάδας ο αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει τους χίλιους. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εκστρατεία εθελοντισμού στην Βόρεια Ελλάδα, ξεπερνώντας κάθε άλλη αθλητική διοργάνωση. Παράλληλα, μετά τα πρόσφατα θλιβερά γεγονότα, με τις πυρκαγιές στην Αττική, σε συνεργασία με τα ΤΟ.ΣΥ.Ν. (Τοπικά Συμβούλια Νέων) αλλά και το Ε.ΣΥ.Ν. (Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας), ξεκίνησε η εκστρατεία «ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», με παράλληλες εκδηλώσεις ενημέρωσης μέχρι το τέλος των αγώνων.
Το WAF ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2009, γίνεται η πρώτη διοργάνωση στην Ελλάδα, που αποκτά τον χαρακτηρισμό «Πράσινοι Αγώνες». Οι επόμενες συγκεντρώσεις των εθελοντών θα πραγματοποιηθούν σήμερα  και  στις 30 Αυγούστου. Με την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη μέσα απ’ αυτή τη διοργάνωση και την εκστρατεία θα αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει στη διεξαγωγή μεγάλων αθλητικών γεγονότων και όχι μόνο, το τμήμα εθελοντισμού της διοργάνωσης, σας προσκαλεί να γίνετε και εσείς μέλος αυτής της προσπάθειας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Η ολοκλήρωση του 12ου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου του Βερολίνου, φέρνει ακόμα πιο κοντά το μεγάλο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τη Βόρεια Ελλάδα. Ο Παγκόσμιος Τελικός Στίβου WAF – IAAF / VTB Bank 2009, που θα φιλοξενηθεί στο Καυτανζόγλειο στάδιο στις 12-13 Σεπτεμβρίου, πλησιάζει και η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίζουν θέση μέσω της ιστοσελίδας www.tickethour.com, ενώ όσοι ενδιαφέρονται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα μπορούν να εναλλακτικά να απευθύνονται στα υποκαταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς και να κάνουν τις σχετικές κρατήσεις.
Επιπλέον, κατά το διήμερο 12-13 Σεπτεμβρίου, τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Καυτανζογλείου σταδίου.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7 ευρώ (για δύο ημέρες), 5 ευρώ (για μία ημέρα).
ΚΑΤΩ ΔΙΑΖΩΜΑ: 15 ευρώ (για δύο ημέρες), 10 ευρώ (για μία ημέρα).
VIP: 50 ευρώ (για δύο ημέρες), 40 ευρώ (για μία ημέρα).

Ειδικές τιμές είναι διαθέσιμες για σχολικά γκρουπ και μαθητές.

Back to Top